mako
פרסומת

ביטון, בלילי ויבוריאן תורגלו לקראת מכבי תל אביב

קשטן מהמר על התקפה? שלושת החלוצים צפויים להיכלל בהרכב בני יהודה במשחק מול הצהובים בשבת. המאמן לא מתכנן לבצע שינויים בחוליית ההגנה

פורסם:
הקישור הועתק
ביטון עם גלבאן. ייפרדו דרכיהם? (שי לוי)
ביטון עם גלבאן. ישתפו פעולה מול מכבי ת"א (שי לוי) | צילום: מערכת ONE

בבני יהודה טענו היום (חמישי) שהדרבי הקטן מול מכבי ת"א יכול להפוך לדרבי גדול, אם הקבוצה תנצח ותשלים לראשונה העונה לחבר שני ניצחונות. המאמן דרור קשטן, עובד בימים האחרונים עם חניכיו על עמידה נכונה במגרש והנעת כדור. המטרה היא לקחת שלוש נקודות יקרות ולצאת לדרך חדשה.

כזכור, בעונה הקודמת התקשו הזהובים נגד קבוצות גדולות וגם העונה לא הצליחו לגבור על מכבי חיפה, אך במועדון נאמר שזהו הזמן לשנות את פני הדברים. חשוב לציין שהסטטיסטיקה מוטה לרעתם. בעונה שעברה, כאשר בני יהודה שיחקה מול מכבי ת"א, היא לא הצליחה לנצח בשלושת המשחקים.

הקשר חסן אבו זייד שהחמיץ את האימון אמש בעקבות צירופו לנבחרת הצעירה ואת משחקה מול מכבי הרצליה, חזר להתאמן ויתפוס מקום בהרכב במקומו של קסטוטיס איבסקביצ'יוס המוצהב.

המאמן דרור קשטן תירגל באימון הרכב התקפי יחסית. איליה יבוריאן יתופקד כחלוץ מטרה ואילו פיני בלילי ומשה ביטון יצטרפו לחוליה הקדמית. בקישור, בנוסף לשינוי שיציב את אבו זייד בהרכב, יתופקדו בקישור לירוי צעירי ופדרו גלבאן שהצטיין בניצחון על הפועל פ"ת בשבת האחרונה.

אבו זייד מול בית&"ר. יצטרף לסכנין במקום חלאילה? (שי לוי)
אבו זייד. יתפוס את מקומו של איבסקביצ´יוס המוצהב (שי לוי) | צילום: מערכת ONE
פרסומת

בחוליית ההגנה לא יבוצעו שינויים: איציק עזוז, אביב חדד, איבן גארידו וכפיר אדרי יפתחו בהרכב. אימון הבוקר ביום שישי ייערך גם הוא במגרש הסינטטי, בעקבות העובדה שמגרש שכונת התקווה עובר עדיין שזרוע כחלק מהכנתו לחורף.