mako
פרסומת

גולדהאר יגיע לדרבי ויישב בשער 11, עטר ישחק

בעלי מכבי ת"א יעודד את השחקנים ביציע הצהובים מול הפועל בשבת. אלירן עטר שסובל ממתיחה צפוי להיות כשיר. נמני לחניכיו: "מצפה מכם למחוייבות"

פורסם:
הקישור הועתק
מיץ´ גולדהאר. הכניס את היד לכיס (עודד כהן)
מיץ´ גולדהאר. יישב ב-11 עם ה"שרופים" (עודד כהן) | צילום: מערכת ONE

מלבד כ-1,800 הצהובים שידחפו את מכבי תל אביב בשבת מול הפועל בדרבי התל אביבי הגדול, גם הבעלים של מכבי, מיץ' גולדהאר יגיע למשחק המסקרן וצפוי לשבת כפי שכבר עשה בעבר, יחד עם האוהדים הצהובים.

בתוך כך, בזמן שעיני אוהדי מכבי והצוות המקצועי נשואות אל מצבו של החלוץ אלירן עטר, שלא התאמן אתמול (רביעי) בעקבות רגישות במפעה, גורם בכיר בקבוצה אמר לONE: "אלירן עטר כנראה ישחק בדרבי". החלוץ לא התאמן אמש עם חבריו וערך טיפולים בחדר הטיפולים בקרית שלום.

הערב צפוי עטר לנסות ולהתאמן אולם במועדון מעריכים כי החלוץ לא יחמיץ את המשחק מול הפועל תל אביב וישחק. גם הבלם, סאבו פאביצ'ביץ', שעדיין סובל מכאבים בברכו, צפוי לפתוח לצידו של אבי סטרול זאת אחרי שסיים אימון מלא עם חבריו ואף תורגל בהרכב. מי שעוד צפוי לערוך את הבכורה שלו הוא הקשר גל אלברמן.
הבעלים מיץ' גולדהאר יגיע לצפות בקבוצה במשחק החשוב לראשונה מאז מחזור הפתיחה נגד מכבי חיפה.

נמני דורש מחוייבות


אלירן עטר. במכבי מקווים שיוכל לשחק בדרבי (ליאור טימור)
אלירן עטר. במכבי מקווים שיוכל לשחק בדרבי (ליאור טימור) | צילום: מערכת ONE

המנג'ר אבי נמני שוחח גם הוא עם השחקנים והבהיר להם כי הוא דורש מחוייבות. "אנחנו מצפים מכם כמו בכל משחק שתפגינו מחוייבות. זה בכלל לא חשוב נגד מי אנחנו משחקים", אמר המנג'ר לשחקנים.

"אנחנו יודעים בדיוק מה מצפים מאיתנו, ואנחנו יודעים בדיוק כמה המשחק הזה חשוב לקהל שלנו. ככל ששבת מתקרבת אנחנו יותר ויותר מרוכזים ומפוקסים רק במשחק", אמר ל-ONE שחקן בקבוצה.

אבי נמני ויוסי מזרחי (ליאור טימור)
אבי נמני ויוסי מזרחי. דורשים מחוייבות מהשחקנים (ליאור טימור) | צילום: מערכת ONE

בנושא אחר. בניגוד למנהג של אוהדי ארגון האולטראס להגיע לאימון המסכם של הקבוצה לקראת דרבי ולהטריף את השחקנים, היום הודיעו בארגון כי השנה הם החליטו להעניק שקט לשחקנים ולא לערוך את מפגן העידוד הרגיל לפני הדרבי. בפורום של הארגון הובהר בין היתר: "השנה ארגון האולטראס לא יפקוד את האימון המסכם אלא להיפך, יאפשר שקט לשחקנים ולהתרכז במשימתם על מנת לצבוע סוף כל סוף את העיר בצהוב. אנו מלאי כבוד והערכה לבעלי הקבוצה מר גולדהאר על השקעתו הרבה ואין לנו שום רצון לקלקל לו, לשחקנים ולחברינו האוהדים".