mako
פרסומת

מוסא בלו נכשל בבדיקות ולא יחתום בבני יהודה

הניגרי שהרשים לא עבר את הבדיקות הרפואיות. הערב ב-18:00 בני יהודה אצל נתניה בטוטו. קשטן לשחקנים: "הקהל כועס". נתניה בונה על כספי ההעפלה

פורסם:
הקישור הועתק
דרור קשטן. השחקן הניגרי לא יחתום (שי לוי)
דרור קשטן. השחקן הניגרי לא יחתום (שי לוי) | צילום: מערכת ONE

אכזבה לבני יהודה, מוסא בלו הניגרי שנבחן והרשים נכשל בבדיקות הרפואיות ולא יוחתם בקבוצה. מי שימשיך להיבחן בקבוצה הוא החלוץ הבולגרי דיאן חריסטוב שמרשים את הצוות המקצועי ועבר את הבדיקות הרפואיות.

הערב (רביעי) ב-18:00 תפגוש בני יהודה את מכבי נתניה בקופסה ברבע גמר גביע הטוטו, חריסטוב הנבחן לא צפוי לפתוח בהרכב, פדרו גלבאן ואיבן גרידו הפצועים ייעדרו. גם החלוץ איליה יבוריאן יחמיץ את המשחק.

בחוליית ההגנה יפתחו ככל הנראה איציק עזוז, דין מורי, אביב חדד וכפיר אדרי. בקישור צפוי קשטן להציב את קסטוטיס איבסקביצ'יוס, לירוי צעירי, חסן אבו זייד ושלו מנשה.

המאמן דרור קשטן אמר באסיפה לשחקנים לקראת המשחק: "הקהל שלנו כועס אבל יש לנו קהל טוב, הוא רוצה שהקבוצה תצליח ומי שיכול לשנות את המצב הזה זה רק אתם השחקנים. זה משחק מאוד חשוב למועדון, חובה עלינו לנצח אותו ולעלות לשלב הבא".

פדרו גלבאן (יניב גונן)
פדרו גלבאן. יחמיץ את המשחק מול נתניה בגביע הטוטו (יניב גונן) | צילום: מערכת ONE

נתניה בונה על כספי העליה מגביע הטוטו לחיזוק
מכבי נתניה ערכה את האימון המסכם שלה לקראת משחק רבע גמר גביע הטוטו . כידוע, בנתניה מעריכים חשיבות רבה למשחק וזאת בשל העובדה שההעפלה לחצי הגמר תבטיח לקבוצה מעיר היהלומים 150 אלף שקלים בנוסף ל-250 אלף שהובטחו לה מעצם עליית הקבוצה לרבע הגמר.

בנתניה מעוניינים מאד לעלות לחצי הגמר ולנתב את הכספים שייכנסו לחיזוק הקבוצה עם פתיחת חלון ההעברות בחודש ינואר.

ראובן עטר. נתניה קרובה לאירופה (יוסי ציפקיס)
ראובן עטר עם השחקנים. מתלבט בנוגע לעמדת השוער (יוסי ציפקיס) | צילום: מערכת ONE

לקראת המשחק מתכוון המאמן ראובן עטר לעלות עם ההרכב החזק ביותר שעומד לרשותו. אחת מההתלבטויות הגדולות ביותר של המאמן הוא בנשוא עמדת השוער.

השוער שני, גיא סאלם, פתח עד כה בכל משחקי הקבוצה בגביע הטוטו והיה חלק חשוב מעלייתה לרבע הגמר. מצד שני לשוער הראשון קרלוס אריאס מתחיל לחזור הביטחון במחזורים האחרונים וייתכן מאד שהמאמן לא ירצה לפגוע בו לקראת משחקה של הקבוצה בשבת מול בית"ר ירושלים באצטדיון טדי.

פרסומת
קובי דג´אני: &" (דרור עינב)
קובי דג´אני. ישחק מול בני יהודה. לא מול בית&"ר (דרור עינב) | צילום: מערכת ONE

כך או כך נראה כי עטר יחליט רק מחר לגבי מי יהיה זה שיזכה לאפודת השוער הראשונה.

חוליית ההגנה של נתניה תורכב מהבלמים עומרי בן הרוש ומריאנו קפוארלה כאשר ליאוניד קרופניק ימשיך לשבת על הספסל. את עמדת המגן הימני יאייש אחד מהשניים: הקפטן אוראל דגני או עדי נמני.

קרלוס אריאס. ימשיך בנתניה בעונה הבאה? (דרור עינב)
קרלוס אריאס. הבטחון חוזר לשוער הבוליביאני (דרור עינב) | צילום: מערכת ONE

בקישור ישחקו קובי דג'אני שייעדר בשבת מול בית"ר עקב צבירת כרטיסים צהובים, מאור אסור, עומר פרץ ופיראס מוגרבי. את החוד ירכיבו חן עזרא ואחמד סבע.

הרכב משוער: גיא סאלם (קרלוס אריאס): אוראל דגני (עדי נמני), מריאנו קפוארלה, עומרי בן הרוש, טל מעבי, קובי דג'אני, פיראס מוגרבי, מאור אסור, עומר פרץ, חן עזרא ואחמד סבע