mako
פרסומת

קשטן וההנהלה לא משנים: הרכב דומה ומחיר מוזל

בני יהודה התכוננה לקראת המשחק מול נתניה בבלומפילד ביום א' עם הרצון להגיע לפלייאוף העליון בסוף הסיבוב. נשים וילדים יכנסו בעשרה שקלים בלבד

פורסם:
הקישור הועתק
שחקני בני יהודה מטריפים את הקהל (יניב גונן)
שחקני בני יהודה מטריפים את הקהל (יניב גונן) | צילום: מערכת ONE

בבני יהודה ערכו אימון נוסף כחלק מההכנה למשחק ביום ראשון מול מכבי נתניה (19:30, בלומפילד). חניכיו של דרור קשטן יודעים שנותרו עוד חמישה משחקים בלבד עד שלב הפלייאוף והקיזוז ומבחינתם מתכוונים להילחם על כל נקודה ונקודה כדי להיות בפלייאוף העליון.

תחת מזג אויר חורפי במיוחד, תירגל המאמן, דרור קשטן, את ההרכב האופציונלי ליום ראשון. כפי שזה נראה כעת, לא מתוכנן שום שינוי מהניצחון האחרון על מ.ס.אשדוד.

ההגנה תישאר ללא שינוי עם איציק עזוז, כפיר אדרי, דין מורי ואביב חדד. בחולית הקישור יפתחו לירוי צעירי, קסטוטיס איבסקביצ'יוס, עוז ראלי, ננאד מרינקוביץ' ופדרו גלבאן ובחוד, פיני בלילי.

יו"ר ארגון האוהדים, "אריות יהודה", כפיר עמר, אמר היום: "אנו מודים ליקיר האוהדים, שלומי טוב, שתרם לנו 2,000 בלוני שרוול ו-10,000 דגלים, שילוו אותנו במשחקים הבאים. כמו כן, מתוכננת אוירה חמה ביציעי בני יהודה לקראת המשחק מול מכבי נתניה".

עמר הוסיף: "אני קורא לאוהדי הקבוצה לבוא ולשמש רוח גבית לקבוצה לקראת הפלייאוף העליון, כאשר המטרה בסופו של דבר לקחת כרטיס לאירופה. תודה גם להנהלת הקבוצה שממשיכה את מבצע הכרטיסים".

רימון העשן ביציע בני יהודה (משה חרמון)
רימון העשן ביציע בני יהודה (משה חרמון) | צילום: מערכת ONE

הקבוצה אכן ממשיכה במבצע הכרטיסים למשחק, כאשר נשים תוכלנה להיכנס למשחק בעלות של 10 ש"ח ובנוסף, ילדים עד גיל 16 וחיילים יזכו להטבה של 300 כרטיסים בעלות של 10 ש"ח.