עופר ינאי: "דני פדרמן הפסיק לשתף פעולה על חזרת המשחקים"
בעלי הפועל ת"א דיבר בהרחבה ב-"5 באוויר - חדר החדשות". מחזרת היורוליג לארץ ("דני, אם אתה שומע, תרים טלפון"), דרך ים מדר ("עשה טעות כשהלך ליורובאסקט") ועד סיכום הדרבי ("טעימה לאיך יראה היורוליג באדום")


הפועל ת"א ניצחה אמש (שני) 80:85 את מכבי בדרבי התל אביבי הראשון של העונה בליגת העל. רגע אחרי, הבעלים האדום עופר ינאי התראיין בהרחבה ב-"5 באוויר - חדר החדשות" ודיבר על העונה שעברה, וזאת שעוד תעבור, על קבוצתו.
ינאי אמר: "ערב עם המון מורכבויות, אבל השינוי שעשינו עם הכרטיסים הוכיח את עצמו. גם ההתמודדות שלנו בלי תומר גינת וים מדר. אני חשבתי בתחילת המשחק שמכבי פייבוריטית, אבל אני שמח שזה נגמר איך שזה נגמר. קיבלנו טעימה איך יראה היורוליג האדום בתל אביב".
על עניין הקהל: "אין חקיקה שיכולה לגרום לאדם לאכול בריא או לא לבזבז כסף. כל אחד צריך לעשות את הבחירות שלו. אני יודע שבתוך אותו גרעין יש כאלה שרוצים לבוא ומי שמנהיג את אותו גרעין מונע את זה. אנחנו אחרי שנתיים מאוד קשות עם הרבה מאמצים. לא היינו ביורוליג אם ים מדר לא היה מסכן את הקריירה שלו. אותו דבר אם אני ושאר חברי ההנהלה לא היינו משקיעים את המאמצים שהשקענו".
"יש לנו את הזכות להכניס בעלים נוספים. כל יום יש לי שיחות עם אנשים שרוצים להשקיע חצי מיליון עד מיליון שקל במטרה לתמוך בפרויקט שנקרא הפועל תל אביב. זה נע ממשקיעים בכירים עד כאלו אחרים שבדרך".
על חזרת היורוליג לארץ: "זה הולך להיות מדהים, חווייה מהפנטת. הקהל של הפועל תמיד היה ה-קהל בישראל עם העוצמות שלו. מנכ"ל היורוליג אמור לנחות בארץ. לקראת סוף הקבוע הוא אמור לקבל את ההחלטה שלו בנושא. אם ירצו לערער עליה - יכולים. אנחנו פחות משתפים פעולה בזמן הזה עם מכבי. אני עובד בדרכים שלי ומפעיל את ההשפעה שיש לי. יש גם דברים שאי אפשר לדבר עליהם. אני אהיה שמח לשתף פעולה עם מכבי, אבל דני פדרמן הפסיק לשתף פעולה. אם הוא שומע את הראיון הזה אני אשמח שירים טלפון. אופטימי שהיורוליג יחזור לארץ".
הבעלים המשיך: "ים מדר קיבל החלטה שגויה ובמקום לתת לעצמו מנוחה הוא הלך ליורובאסקט עם הנבחרת שם שיחק 35 דקות במשחק. אבא שלו שולח לי סרטונים שלו כל יום ומהשיקום שלו. אני חושב שבאיגוד עשו טעות שלא לקחו רכז נוסף לסגל, כמו לדוגמא תמיר בלאט, שראינו אתמול שמתאים לרמות האלה. הסגל שלנו עמוק ולא צריך להאיץ בפצועים".