mako
פרסומת

אנטוניו בלייקני: "אני אנצח את מייק ג`יימס באחד על אחד"

שחקן הפועל ת"א בראיון. איטודיס ("הפך אותי לווינר. יכול לצעוק עליי ואקבל את זה"), הפועל ת"א ("השחקנים מקבלים כסף טוב, ברור שהם יתחרו") והזכרונות מבברלי ("לא כולם הבינו אותו")

פורסם:
sportFive1629778
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1629778
צילום: ספורט 5
“איטודיס יכול לצעוק עליי, אקבל את זה“ (אלן שיבר)
“איטודיס יכול לצעוק עליי, אקבל את זה“ (אלן שיבר) | צילום: ספורט 5

אנטוניו בלייקני הפך אתמול (שני) לכוכב הגדול של תל אביב. הגאנר של הפועל תל אביב הוביל את האדומים לניצחון 80:85 בדרבי נגד מכבי תל אביב, וזאת בחסות מופע קלאץ` אדיר של 11 נקודות ברבע האחרון. במקביל, פורסם ראיון מרתק שלו עבור `Euro Insiders`.

פרסומת

"דימיטריס איטודיס נפלא, הוא עזר לי מלא. אני ביורוליג והוא הפך אותי לווינר. אנחנו משחקים כדורסל של ווינרים, מעולם לא לקחתי אליפות ולפני הפועל לא שיחקתי בקבוצה שיש לה שאיפות כאלו", סיפר, "הדרך שבה אנחנו מתאמנים, יש מטרה לכל דבר. לפעמים נשחק 5 על 5 והוא יעצור את הכל ויכעס `תעשה את הפיק אנד רול כמו שצריך!`. פה לכל פרט יש משמעות, זה לא כמו בסין או ב-NBA".

בלייקני המשיך וסיפר על מאמנו: "הוא יודע שהוא יכול לצעוק עליי ואני אקבל את זה, הוא יודע שאני אמשיך לעבוד ולעבור דרך כל מה שצריך. אני יודע שכל מה שהוא אומר לי זה בשביל לעזור. יש לו מטרה אחת - לנצח, נקודה. לא משנה אם אתה משחק, לא משחק, אם הוא צועק או לא - הוא פשוט רוצה לנצח את המשחק".

"כולם מבינים כמה הסגל שלנו עמוק", המשיך, "אבל כולם מבינים שיש מטרה משותפת אחת והעונה ארוכה. האימונים תחרותיים, יש לנו המון שחקנים מוכשרים שמקבלים כסף טוב אז ברור שהם יתחרו, והמאמן עוד יותר ידחוף אותך להתחרות. בחדר ההלבשה הכל טוב, יש שחקנים ותיקים שמבינים את המצב - זה לא חדש לאף אחד".