מקלות בצק עלים עם גבינת קשקבל
מחפשים נשנוש מושלם וקל להכנה? אנחנו ממליצים על המתכון הנהדר הזה למקלות בצק עלים עם גבינת קשקבל. אנחנו מזהירים - התמכרות מובטחת
ליאורה סיקלאי
ואמהות מבשלות ביחד
פורסם:

מצרכים:
חבילת בצק עלים טרי של שמרית
כוס גבינה מגורדת של טרה
5 פרוסות גבינת קשקבל של טרה
2 כפות קצח
2 כפות שומשום
1 ביצה
אופן ההכנה
1. להניח את הבצק עם נייר האפייה על התבנית.
2. להבריש ביצה על הבצק.
3. לפזר גבינה מגורדת.
4. לגרד את את גבינת הקשקבל ולפזר.
6. לקפל את הבצק לחצי.
7. לרדד את הבצק עד שהגבינה תיטמע בבצק.
8. למרוח על הבצק את הביצה הטרופה.
9. לפזר מעל קצח ושומשום.
10. לחתוך רצועות לאורך או לרוחב בצק (תלוי באורך המקלות שרוצים).
11. לאחוז כל רצועה חתוכה בקצוות ולגלגל לכיוונים נגדיים כך שתיווצר לנו צורה של ספירלה.
12. לסדר על נייר האפייה את המקלות המגולגלים
13. לאפות בחום של 200 מעלות כ-20-15 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
מצאתם טעות לשון?