mako
פרסומת

בכיר בפרלמנט הבריטי חשוד באונס ותקיפה של שני גברים

סגן יו"ר הפרלמנט הבריטי, נייג'ל אוונס, בן ה-55, נעצר אתמול בחשד שאנס ותקף מינית שני גברים בשנות העשרים לחייהם. שני הגברים התלוננו נגדו בשבוע שעבר. על פי החשד, המעשים בוצעו בין יולי 2009 למרץ 2013. "התלונות הוגשו על ידי אנשים שמכירים היטב אחד את השני, ושעד למעצרי החשבתי אותם כחבריי", אמר אוונס לעיתונאים

מערכת העולם עכשיו
העולם עכשיו
פורסם:
נייג'ל אוונס
נייג'ל אוונס | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

נייג'ל אוונס
"התלונות הן שקריות ולא ברור לי למה הוגשו". אוונס | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images

אוונס, משתייך למפלגה השמרנית, מכהן כנציג המפלגה כבר 21 ומשמש כסגן יושב ראש בית הנבחרים. הוא נעצר בביתו שבעיירה פנדלטון במחוז לנקשייר. השוטרים ערכו חיפוש בביתו וברכבו. בתום חקירתו הוא שוחרר בערבות.

בשנת 2010, אוונס שהינו הומוסקסואל, חשף את נטיותיו המיניות בכתבה מתוקשרת שפורסמה ב"דיילי מייל". היום פרסם העיתון כי ייתכן שבפרשה מעורבים פוליטיקאים נוספים. בתגובה למעצרו, אוונס מסר הודעה קצרה לתקשורת בה הכחיש את ההאשמות נגדו.

"התלונות הוגשו על ידי אנשים שמכירים היטב אחד את השני, ושעד למעצרי החשבתי אותם כחבריי", אמר אוונס והוסיף כי, "התלונות הן שקריות ולא ברור לי למה הוגשו, במיוחד לאור כך שעם אחד המתלוננים נפגשתי רק בשבוע שעבר".