mako
פרסומת

איך הייתה השנה של גלעד ארדן?

הוא ביקש לסגור את המשרד להגנת העורף והורה על סגירת רשות השידור, ביטול האגרה ופתיחה מחודשת של גוף התקשורת. במסגרת פרויקט סיכום השנה של "אנשים", אתם קבעתם האם מגיע לו צל"ש או טר"ש

אנשים
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

גלעד ארדן הוא שר התקשורת וחבר כנסת מטעם מפלגת הליכוד.

השנה החולפת הייתה עמוסה במיוחד עבור ארדן: לאחר תקופה ארוכה של חילופי האשמות בין אנשי המשרד להגנת העורף בראשו עמד לבין אנשי משרד הביטחון על חלוקת התפקידים, הודיע ארדן לראש הממשלה כי הוא מבקש לסגור ולייעל את המשרד, בשל חוסר שיתוף הפעולה עם משרד הביטחון. 

השר הורה להוציא צו סגירה על הכינוס
צל"ש או טר"ש? | צילום: חדשות 2

במהלך השנה הוביל ארדן מספר רפורמות צרכניות. הוא חייב את חברות הכבלים והלווין להציע חבילות מוזלות ב-120 שקלים, יצאה לדרך הרפורמה במוקדים הטלפוניים של חברות התקשורת שתקצר את זמני ההמתנה למענה אנושי. בנוסף הוביל ארדן מהלך להוזלת הגלישה והשיחות הסלולריות מחו"ל והוביל קמפיין רחב לעידוד המודעות לגלישה בטוחה. 

משימה חשובה נוספת שהבטיח לטפל בה ועדיין לא רואים תוצאות היא שיפור השירות של רשות הדואר הנמצאת תחת אחריותו וגם תחת אחריות האוצר ורשות החברות הממשלתיות - התורים הארוכים וזמני ההמתנה הבלתי סבירים לקבל חבילות בפרט ודברי דואר בכלל. 

צל"ש או טר"ש?

כמדי שנה, במסגרת פרויקט הסיכום השנתי של "אנשים", הזמנו אתכם לסכם את השנה של האנשים הכי משפיעים במדינה - הפוליטיקאים שלנו, ולהעניק להם ציון על תפקודם. השנה 69% מגולשי mako נתנו לשר התקשורת צל"ש על תפקודו. 30% העניקו לו טר"ש.

פרסומת