mako
פרסומת

תיכון ההזדמנות האחרונה: "מבחינתנו כולם השנה הולכים להצליח"

בתיכון ברנקו וייס ברמלה לא מוותרים לאף אחד. "פחות מעניין אותנו מה היה אתכם לפני זה, היום אתם בבית-ספר חדש" אומר מנהל בית הספר לתלמידים שזה עתה התחילו את שנת הלימודים במקום שנותן להם בפעם הראשונה את האפשרות לחלום וגם להגשים. הצצה לסרט "תיכון ההזמנות האחרונה" שישודר הערב אחרי "לשמוע בפעם הראשונה"

מערכת תכניות קשת
קשת
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

מירי אלבז, תלמידת י"ב, הגיעה לתיכון ברנקו וייס ברמלה והבינה כי הגיע הזמן להראות לכל מי שלא האמין בה, שיש בה יכולות הן פשוט עוד לא מומשו - "היום אני רוצה להוכיח לכל מי שאמר לי שאני לא יכולה שיש בי פוטנציאל - פוטנציאל תמיד היה בי אבל לא היה מי שיוציא לי את זה" היא אומרת ומסבירה עד כמה התמזל מזלה להגיע לבית-ספר שזה בעצם תפקידו העיקרי.

הסרט "תיכון ההזדמנות האחרונה" של בן שני, שישודר הערב, רביעי, בשעה 21:50, מביא את סיפורו של בית ספר אליו מגיעים תלמידים שהמערכת ויתרה עליהם. במשך שנה שלמה ליווה במאי "עובדה" בן שני את הילדים של תיכון ברנקו וייס ברמלה וראה איך לומדים לחלום וגם להגשים. צפו בקטע מתוך הסרט.

"תיכון ההזדמנות האחרונה", הערב, אחרי "לשמוע בפעם הראשונה"