mako
פרסומת

אתם קבעתם: אנסטסיה טל היא המודחת השביעית לעונה

בדיוק לפני שבועיים היא נכנסה אל הבית באוברול שאי אפשר היה להתעלם ממנו, אבל הערב אתם קבעתם שהחוויה של אנסטסיה בבית האח הגדול הגיעה לסיומה. לקול תשואות הקהל היא ירדה במדרגות נרגשת לקראת האיחוד עם בנה הקטן. איך היא מסכמת את החוויה? ראיון ראשון עם ארז וקורין

מערכת תכניות קשת
mako
פורסם:
הקישור הועתק

היא דוגמנית מצליחה ואמא צעירה (24) שהחליטה לעזוב את הכל ולהיכנס לחוויה חד פעמית בבית האח הגדול. בשבועיים בלבד שהיא שהתה בבית, אנסטסיה הספיקה לצבור לא מעט חוויות ואפילו הספיקה לרכוש לעצמה כמה חברים חדשים (וחברה אחת ישנה, שני, אותה הכירה עוד לפני הכניסה אל הבית). מהרגע הראשון היה בינה לבין מעיין קליק ויש לנו תחושה שעוד נראה את השתיים מגיעות יחד להשקות.

מעיין ואנסטסיה בחצר
הפכו לבסטיז. אנסטסיה ומעיין | צילום: האח הגדול 24/7, האח הגדול 24/7

אנסטסיה בשיכשוכית
אנחנו כבר מתגעגעים | צילום: האח הגדול 24/7, האח הגדול 24/7

בימים האחרונים אנסטסיה לא הסתירה לרגע את תחושת בטן שלה, שככל הנראה רמזה לה על העתיד לקרות. הערב, אחרי דקות ארוכות של מתח בחדר הסגלגל, אתם קבעתם שאנסטסיה תהיה הדיירת החדשה הראשונה לצאת מהבית.

בראיון ראשון עם ארז וקורין היא מספרת שהיא מאושרת לחזור לבנה הקטן ומודה שאכן הרגישה שהיא תהיה זו שתעלה במדרגות הערב. עוד היא אומרת שהמועמדות שלה לגמר הן מעיין ושני והוסיפה שלדעתה שהזוגיות של מעיין ואביחי היא האמיתית ביותר בבית.

"האח הגדול": ראשון ושלישי ב- 21:00