mako
פרסומת

נופר: "לדנית מגיע להיות בגמר"

כתשעה ימים בלבד לפני הגמר הגדול נחשפות החמישיות הסודיות של הדיירים, שהתבקשו לבחור את מי מחבריהם הם הכי רוצים לראות בגמר. בעוד נופר ("היא כבר הייתה בגמר") ודנית ("היא בן אדם שלא יכול להיות חבר") חוטפות את רוב האש, גם השאר לא חסינים מביקורת ולמעשה אלו הם רק אחי ואלדד שנכללים בכל החמישיות. וגם: איזו מתנה יקבלו הדיירים לשישי?

מערכת תכניות קשת
האח הגדול
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

לאחר כ- 100 ימים בבית האח וקצת יותר משבוע לפני הגמר הגדול, הדיירים נכנסים לחדר האח כדי לחשוף את החמישיות הסודות שלהם - וכך למעשה הם גם קובעים מי יהיו המועמדים שלהם להדחה. אז מי הן חמישיות הגמר של הדיירים, את מי הם העמידו להדחה ולמה?

"נופר כבר הייתה בגמר"

רוב הדיירים נתקלו בבעייה כשנאלצו לבחור את מי להשאיר מחוץ לחמישיית הגמר. לכן נופר, בהיותה גם דיירת ששהתה בבית פחות מהשאר וגם אחת שכבר חוותה גמר, נשארת מחוץ לחמישיות של טל ("לא יכולה להתנתק מעניין זמן השהות בבית"), אחי ("נופר כבר הייתה בגמר"), דנית ("מגיע למישהו אחר לחוות את זה בפעם הראשונה") ואלדד ("זה חוסר צדק שהכניסו לכאן דיירים חדשים-ותיקים"). לעומתם, מרטין משאירה את נופר מחוץ לחמישייה שלה דווקא מסיבות אישיות ("אני לא סומכת עליה"). הדיירת השנייה שחטפה הרבה מהאש היא דנית, שההיצמדות שלה אל אליאב גרמה לחלק מהדיירים לסלוד ממנה. כך מרטין טוענת שהיא "הייתה רוב הזמן במיטה", לינור ש"היא בן אדם שלא יכול להיות חבר", ואלדד ש"אני ודנית לא חיבבנו אחד את השנייה מההתחלה". דווקא נופר הפתיעה וכללה את דנית ברשימה שלה, כשהיא אומרת ש"מגיע לה להיות בגמר", שכן לדעתה "היא עברה פה דרך".

עוד באח הגדול:

אחי: "אני לא מוצא בלינור כלום"

דברים שנשארים בחדר האח - החמישיות הסודיות נחשפות
אחי תוהה מה יש בלינור | תמונת AVI: אורטל דהן, שידורי קשת

דיירים אחרים שהושארו מחוץ לחמישיות הסופיות הם טל (לינור: "אני לא רואה בה אקטיביסטית, אני רואה בה פנאטית"), מרטין (נופר: "ברגע הראשון שהיא תוכל היא תחזור לצרפת") ולינור (אחי: "אני לא מוצא בה כלום"). למעשה, שני הדיירים היחידים שנכללו בכל אחת מחמישיות הגמר הם שני הגברים של הבית - אלדד ואחי - מביניהם אלדד זכה בחסינות והבטיח כבר את מקומו בגמר.

פרסומת

אלדד: "עשיתי טעויות בדרך אבל גם עליהן ידעתי להגיד סליחה"

כל אחד משבעת הדיירים כלל כמובן גם אותו עצמו בחמישייה הסופית שלו. כשנשאלו למה, היו להם תשובות מגוונות: מרטין חושבת שהיא "לא פחות מעניינת או חכמה מאנשים אחרים בבית", בעוד לינור מתגאה בדרך הארוכה שעשתה ("אם אני לא אאמין בי מי יאמין בי?"), דנית רוצה להרגיש שהיא "לא עברה את כל זה לחינם" ושזה "ניצחון קטן" שלה, ואלדד אומר שהוא "תמיד הולך עם האמת והצדק שלי". לעומתם נופר דווקא מצטנעת, ואומרת שהיא מקווה שתהיה בגמר על אף שהיא לא חושבת שמגיע לה יותר מאחרים.

אתם בחרתם: הדיירים יקבלו כדור רשת כמתנה לשישי

מתנת כדור רשת לבריכה
אחלה דרך לפתוח איתה את הסופ"ש | תמונת AVI: אורטל דהן, שידורי קשת

השבוע במסגרת 'מתנה לשישי' נתבקשתם לבחור האם הדיירים יקבלו כדורסל או כדור-רשת. אתם קבעתם שזה יהיה כדור-רשת, ולפי התגובות נראה שהבחירה שימחה את הדיירים - במיוחד את נופר שצעקה "יש" ברגע ההכרזה. הדיירים יקבלו את המתנה מחר.

"האח הגדול", רביעי ושבת אחרי החדשות