mako
פרסומת

טהוניה ללבנה: "אני לא אחת מהחברות שלך"

היחסים של טהוניה בבית מתחילים להתרופף אפילו עם חבריה הקרובים: לבנה מגלה שהקשר שלהן הוא לא מה שחשבה ("אל תדברי אלי ככה"). ואילו במחנה השני היריבות מחריפה: גילי לא מבין איך חבריה של טהוניה סובלים אותה ("אם היא הייתה מדברת אליי ככה הייתי מזמן שם אותה בפינה"), ולאון פשוט מעדיף לשמור מרחק ("אני לא יכול לשמוע את הקול שלה"). צפו בדוח היומי

האח הגדול
פורסם:
הקישור הועתק

שבת מתוחה עוברת על הדיירים, ונראה שטהוניה שוב עומדת בלב המריבה בבית. "ענת רועדת מטהוניה, יש פה כאלה שמפחדים מהתגובה שלה", פותח גילי ומיד מפרט על מי בדיוק הוא מדבר, "לבנה מפחדת ממנה, גם ביז'ו וגם ענת". בשיחה עם דורין ואבי מסביר גילי מה היה קורה לו היו היה עומד במקומם: "נראה אותה אם היא אומרת לי 'סע מפה', אני פותח עליה בראב-ראבק, שם אותה בפינה והיא לא זזה משם".

טהוניה ללבנה: "אני לא אחת מהחברות שלך"

בינתיים בסלון, נראה שהתיאוריה של גילי כלל לא רחוקה מהמציאות: טהוניה ולבנה משוחחות בסלון, ומסתבר שהסגנון הסחבקי של לבנה לא מתאים לטהוניה: "סתמי סתמי תגידי לחברים שלך", נזפה טהוניה ולבנה השיבה בפליאה: "את חברה שלי, אז סתמי". טהוניה לעומת זאת מיד העמידה אותה במקומה: "אני לא אחת החברות שלך".

ומה חושב לאון על טהוניה? לאון מחליט פשוט לנתק כל קשר איתה: "יש פה 2-3 קולות שאני לא יכול לשמוע יותר", אומר לאון שיחה עם דור, "אתה לא מחליף איתם מילה בכלל?", שאל דור ולאון הסביר: "עם ביז'ו אני מדבר, אבל עם טהוניה אף מילה".

עורכות וידאו: מאיה חן ואיילת יחיא