מדהים: מסדרון השלג ביפן
מדי אביב נוהרים התיירים אל פרוזדור השלג של מורודו, ונוסעים ברכבים במנהרות החצובות 20 מטרים בעומק השלג. קפיצה קטנה בתמונות אל אטרקציה מדהימה
טלי מליחי
makoפורסם:

בעוד אצלנו פורץ האביב, ביפן נפתחת בימים אלה אחת מאטרקציות התיירים הכי מגניבות שיצא לנו לראות בזמן האחרון: מסדרון השלג של מורודו (Murodo). מדובר במנהרות מלאכותיות, הנחצבות בעומק השלג הנערם כ-20 מטרים מעל הכביש והופכות אותו נגיש לנסיעת רכבים.
מדי אביב מגיעים אלפי תיירים לחזות במראה המדהים: האוטובוס חולף במעבה השלג, בין קירות ענק לבנים. הכביש של "מסדרון השלג" הוא למעשה חלק מדרך המקשרת בין העיר טויאמה עם העירה אומצ'י. מסלול הכביש המרהיב עובר בצפון האלפים של יפן והוא יפה בפני עצמו – אבל "מסדרון השלג של מורודו", כאמור, היא האטרקציה המרכזית בו, והיא נגישה מדי שנה בחודשים אפריל ומאי.



מצאתם טעות לשון?