יובש? זה בידיים שלכם
כפות הידיים שלכם נראות ומרגישות כאילו שייפתם אותן עם נייר זכוכית? הרפואה האלטנרטיבית נחלצת לעזרתכם - קבלו שלוש שיטות טבעיות להחלקה מהירה. רמז: רוב מה שאתם צריכים כבר נמצא אצלכם במטבח
שיאצו
אורי אלישר מציע: החלקה עם קליפות של בננה ומלון
לאנשים שסובלים מיובש בכפות הידיים מומלץ להימנע מאכילת פירות ים, מזון מתובל, עישון ואלכוהול. כמו כן רצוי להימנע מרחיצת ידיים ממושכת או תכופה מדי, וכאשר רוחצים כלים כדאי ורצוי מאוד להקפיד על חבישת כפפות.
כדי להקל על היובש, אפשר לשפשף את האזור היבש בחלק הפנימי של קליפת בננה או של קליפת מלון. אלה ירככו את העור היבש, יספיגו בו את הויטמינים הטבעיים הנמצאים בהם וישפרו מאד את המצב, לפחות באופן זמני. אפשר גם למרוח קרם יעיל על הידיים, ולאו דווקא של חברות הקוסמטיקה המפורסמות. אחד מחומרי הסיכה המומלצים ביותר, למשל, הוא "Skin Renewer" של ד"ר אגר.
Re-Tuning - טיפולי מגע
חמאת השיאה, המופקת מסוג של אגוז הגדל באפריקה ואינו מיועד למאכל, משמשת להרבה מוצרים קוסמטיים. ניתן לקנות אותה בחנויות הטבע השונות והשימוש בה מעורר פלאים. אם היובש בידיים הוא כבד ותמידי, יש לבדוק את הסיבות לו ביסודות - אבל השימוש בחמאת שיאה לא יזיק לעולם ותביא להקלה מיידית. זהו מוצר מופלא שמכיל לחות מצוינת ומסיר יובש.
רפואה סינית
דורון שוהם חושף: הפיתרון נמצא אצלכם במקרר
|
חלב יעזור לכם גם נגד צרבת
יש לכם טיפים משלכם? שתפו אותנו







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















