mako
פרסומת

זמר בריטי: "לואי מוואן דיירקשן עומד לצאת מהארון"

השמועות על מערכת יחסים בין לואי טומלינסון והארי סטיילס מוואן דיירקשן הן לא עניין חדש. אולם כעת טוען מקס ג'ורג' מהלהקה היריבה "הוונטד" כי טומלינסון עומד לצאת מהארון. "יש לי מידע מהימן שהוא עומד לעשות את זה ממש בקרוב", אמר ג'ורג'. מעריצים של ואן דיירקשן הגיבו בזעם בעמוד הפייסבוק של הוונטד

דני זאק
mako
פורסם:
הקישור הועתק

לואי טומלינסון בן 80
ייצא מהארון בקרוב? לואי טומלינסון | צילום: buzzfeed

במשך זמן רב נהגו חברי ואן דיירקשן לצחוק על השמועות אודות נטיותיהם המיניות – ואף להתנשק על הבמה בהזדמנויות שונות, על מנת להראות כמה הם אינם מוטרדים משמועות אלו.

אין תמונה
לואי והארי מתנשקים במהלך הופעה

באחרונה הודיע טומלינסון, בן 21, כי השמועות על רומן כביכול בינו לבין סטיילס כבר מתחילות להימאס עליו, והן פוגעות בקשר בינו לבין בת זוגתו. "מספיק ודי ("Enough is Enough", ד.ז), מיצינו את הבדיחה הזאת", אמר. 

"אתם מקנאים שלהקה שיצאה מהאקס פקטור מצליחה פי 12 מכם"

כוכב הוונטד התראיין לתכנית "Watch What Happens Live" שבערוץ בראבו האמריקני. בשלב מסוים בראיון שאל המנחה אנדי כהן: "מי לדעתך מחברי ואן דיירקשן ייצא ראשון מהארון?", לקול צחוקו של הקהל. ג'ורג' ענה ללא היסוס: "לואי. למעשה, יש לי מידע מהימן שהוא עומד לעשות את זה ממש בקרוב".

מעריצות ומעריצים של ואן דיירקשן הגיבו בזעם, וכתבו פוסטים זועמים בעמוד הפייסבוק של הוונטד. "אתם פשוט מקנאים לראות שלהקה שיצאה מהאקס פקטור מצליחה פי 12 מכם", כתבה מעריצה אחת. מעריץ אחר כתב: "אתם חושבים שאתם מצחיקים, אבל אתם הורסים לבנאדם את מערכת היחסים שלו עם חברה שלו".

פרסומת

אין זו הפעם הראשונה שבה חברי הוונטד מואשמים בעידוד השמועות על היותם של חברי ואן דיירקשן הומואים כביכול, רק על מנת לפגוע בחברי הלהקה. לפני כמה חודשים צייץ טום פרקר מהוונטד בטוויטר שלו: "אני מקווה שלואי טומלינסון ייצא כבר מהארון".