צילמה סלפי מחויך כשמאחוריה איש אובדני שעומד לקפוץ מגשר
בלונדינית מחויכת צילמה את עצמה על רקע איש אובדני שעמד לשים קץ לחייו על ידי קפיצה מגשר ברוקלין; הצעירה תועדה ותמונתה הוצגה בשער של הניו יורק פוסט - למען יראו וייראו

בתמונה שהתנוססה אמש (ד'), על שער הניו יורק פוסט עם הכותרת "סלפי-ש"? (חיבור בין המילים selfie - צילום עצמי, ו-selfish-אנוכית) - תועדה צעירה, אשר צילמה את עצמה בתמונת סלפי כשמאחוריה איש שעומד להתאבד.
התמונה צולמה בגשר ברוקלין בעשר בבוקר, ומאחורי הבלונדינית המסתורית, ניתן לראות בבירור גבר אובדני שעומד לקפוץ מהגשר, ומולו שני שוטרים שמנסים לחלץ אותו ולשכנעו לרדת.
בתמונה, שתועדה על ידי צלם העיתון, נראית הצעירה שלא ממש מוטרדת מהסיטואציה, אלא בדיוק להיפך, די מרוצה מכל העניין. בעיתון, מסבירים שכשהצלם ניגש לדבר עם הצעירה, היא סירבה להגיד את שמה ("אני מעדיפה שלא"), ומיד ברחה מהמקום. כנראה שבגלל שהבינה שהתמונה חסרת הטעם עומדת לסבך אותה מאוד.
למרות המחסור בפרטים, החליט עורך העיתון לבייש את המעשה של הבלונדינית בפומבי, ושם את תמונתה על השער. נציין כי השוטרים חילצו בשלום את הגבר האובדני.
התמונה הזו מצטרפת לטרנד התמונות המטריד שבו צעירים מצלמים את עצמם בלוויות, מחנות השמדה ומקומות טראגיים נוספים.
כך זה נראה:
