mako
פרסומת

חנות של אורות

צמד הדאנס הישראלי Knob מוציא את אלבומו השני "Let Love Rule" ומתוכו את הסינגל "Pop Like That", בו מתארחת הזמרת הישראלית-צרפתייה אורטל. הלחן הופיע גם ב"אורות של חנויות" של שרון חזיז

אסף נבו
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
עטיפת האלבום, Knob

צמד הדאנס הישראלי Knob, המורכב מבני הזוג ניב כהן ומטיל פטש-כהן, מוציא את אלבומו השני "Let Love Rule". יחד עם האלבום יוצא השיר "Pop Like That", המושר באנגלית ובצרפתית, ובו מתארחת הזמרת הצרפתייה-ישראלית אורטל, שייצגה את צרפת באירוויזיון של שנת 2005 והתחרתה בשירי מימון שייצגה אז את ישראל.

אם הלחן נשמע לכם מוכר זה רק בגלל שהוא אותו הלחן של "אורות של חנויות", הלהיט של שרון חזיז, אותו הלחינה פטש-כהן, ובהסכמת כל הצדדים משמש לשני השירים.

זהו השיר החמישי שיוצא מתוך האלבום אחרי "Alive", שהיה הסינגל הרביעי, "Save Me", שכלל סימפול ממדונה ואת עשרת הדיברות, "Make You Love Me" ו-"Let Love Rule", אותו ביצע הצמד בתוכנית "יפה לך" בערוץ 24.