בימוי: איתן אשכנזי
קובי פרץ מוציא את הקליפ "בא לי", בו הוא מופיע על שלטי חוצות ענקיים כאילו השיר "בא לי" מפורסם מעל נתיבי איילון (כולל מס' טלפון להורדה של הסינגל לטלפון הנייד). לצדו של פרץ מופיעה בקליפ גלרייה של דמויות המככבות גם הן בפרסום חוצות: מתאגרף, חנון, דוגמנית הלבשה תחתונה, דוגמנית בשמלת ערב, דוגמנית בג'ינס וחולצה לבנה ועוד.
בתחילת הקליפ קובי פרץ שולח מעין שובל קטן של אש שמעיר את הדמויות שבשלטים והן ניעורות לחיים. בשלב הבא הדמויות מתייחסות אחת לשנייה, ולבסוף יוצרות זוגות אוהבים - המתאגרף עם הדוגמנית להלבשה תחתונה והחנון עם הדוגמנית השנייה. קובי פרץ עצמו מופיע בכמה שלטים מתחלפים עד השלט האחרון שמפרסם "צליל של כוכבים".
האלבום החדש יכלול כ-20 שירים
האלבום החדש של קובי פרץ יכלול כ-20 שירים, רובם שירים חדשים. לצדם יכלול האלבום שישה להיטים, שיצאו כסינגלים במהלך השנתיים האחרונות ומוגדרים כ"בונוסים": "אולי" (מרץ 2010), "בלילות" (מאי 2010) שזכה לקליפ ולרמיקסים של דיג'י ינון יהל, "ישראל" עם אוף שימחעס (יוני 2010), "ילדתי",(אוגוסט 2010), "אני מוכן לך" (ינואר 2011), ו"הוללה" מאפריל 2011, שזכה לקליפ מההופעה בביתן 1 בתחילת הקיץ. חלק משירים אלה הופיעו בביצועים חיים באלבומי הופעה חיה שהוקלטו בהופעותיו של קובי פרץ באמפי קיסריה והיכל נוקיה.
קובי פרץ יוצא להופעות באמריקה
|







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















