mako
פרסומת

קובי וינון רוקדים בלילות

קובי פרץ משתף פעולה עם הדיג'יי הבינלאומי-ישראלי ינון יהל ומוציא רמיקס כפול - רדיו וקלאב - ללהיט "בלילות", שיצא כסינגל לפני כשנה וצפוי להופיע באלבומו החדש שייצא בקרוב

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
קובי פרץ ביתן
רוקד בלילות. קובי פרץ | צילום: ראובן שניידר

אצל קובי פרץ הקיץ כבר לוהט והאלבום החדש כבר מזמן על האש. לרגל הקיץ מוציא פרץ שני רמיקסים לשיר "בלילות" ("אז בואי אהובה"), שיצא כסינגל לפני למעלה משנה. את הרמיקסים - רמיקס רדיו וקלאב-מיקס, יצר הדיג'יי הישראלי ינון יהל שפועל גם בעולם.

את המאוול שבתחילת הרמיקס הקליט פרץ במיוחד עבור החידוש באולפן של ינון. אחרי שנפגשו להקלטת המאוול התחילו השניים לעבוד על שיר משותף חדש, כשהכיוון המסתמן הפעם הוא לחו"ל. לשניהם יש כבר ניסיון בינלאומי - ינון יהל עבד בין היתר עם פאף דדי ואמנים נוספים והרקיד במסיבות את ליידי גאגא. קובי פרץ הפך לאחרונה לכוכב ברומניה עם גרסת רמיקס להמנון "כמה אהבה".

ינון יהל וקובי פרץ שיתפו פעולה גם באירוע הגדול בביתן 1, שם הופיע פרץ לפני כשבועיים ואחריו תקלטו הדיג'יים יהל וינון יהל.

האלבום של קובי פרץ, שצפוי לצאת בהמשך הקיץ, אמור לכלול את כל שלל הסינגלים שהוציא מאז אלבומו הקודם. הרשימה כוללת את הלהיט האחרון "הוללה", ושישה סינגלים נוספים: "ילדתי", "ישראל" עם אוף שימחעס, כאמור "בלילות", שגם זכה לקליפ, "האחת של חיי", "אולי", שזכה גם הוא לקליפ ו"אני מוכן לך".