הדה ז'וו של אמינם
האלבום החדש של אמינם לא כולל שום דבר שלא שמעתם קודם. הסלים שיידי של תחילת הקריירה ידע להפוך את הצרות שלו למטעמים, אבל מה שנשאר ממנו זו מקבילה לסרט טלוויזיה צהבהב בו סלבריטי מספר על השנה הקשה בחייו
ניצני האכזבה החלו להופיע כבר עם הפצעתו של Crack A Bottle, הקטע הראשון והבינוני מתוך האלבום, שדלף לרשת ובהמשך הפך בעל כורחו לסינגל רשמי. למרות הכניסה המרשימה למקום הראשון באמריקה, מיד אחרי ההתלהבות הראשונית, הבינו גם המעריצים הגדולים שלא לילד הזה ייחלו. בטח לא משיר שאכלס בתוכו, באותו מחיר, גם את דר דריי ופיפטי סנט, וקצת ממייק בראנט אם מתייחסים גם לסמפול, ועדיין התקשה להתחרות על האוזן מול הפקות האלקטרו-פופ המושחזות ששוטפות את ההיפ הופ ואת המצעדים בימים אלה.
מזכיר את התוכניות בהן סלבריטאי מספר על השנה הקשה בחייו
זה חבל, כי גם קטעים מעולים ואפלים כמו "3am", נבלעים בבליל המחזור. זה בולט במיוחד בלהיט המחויך "We Made You", בו נכנס אמינם בסלבריטאי אמריקה כאילו לא היינו אתו שם קודם, רק עם שמות עדכניים יותר. הבעיה היא שעם השנים שיר הדחקה הקבוע שלו הופך מדויק פחות ופחות. תקשיבו ל-"My Name Is", "The Real Slim Shady " ו-" Without Me" משלושת האלבומים הראשונים ומיד אחר כך ל"Just Lose It "מ"Encore" ולאלבום הנוכחי ותבינו את ההבדל.
תחושה חזקה של דז'ה וו
הקטעים המוצלחים יותר הם "Old Time's Sake", המשותף עם דריי, "Must Be The Ganja", ו-Underground"", שלמרות הפקות האולדסקול הדי צפויות של האחרון, בהחלט עושים את העבודה.
גם בגיל 36, כשהוא כחוש ושבור (ומספיק לראות את הראיון שלו אצל ג'ימי קימל), אמינם עדיין נשאר חד לשון ומשכנע יותר מכל ראפר צעצוע שמוביל את המצעדים כרגע. הבעיה היא שלאמן במעמדו זה פשוט לא מספיק. צריך רק להקשיב לאלבום האחרון של קנייה ווסט, האיש היחיד שבאמת ראוי לתפוס את מקומו, בשביל להבין איך אפשר לעשות את זה גם אחרת. נקווה שהחלק השני יהיה הרבה יותר מוצלח.
אמינם – "Relapse", הליקון







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















