mako
פרסומת

גל גדות, אשת אשכולות

היא לא הסתפקה בלהיות דוגמנית ומלכת יופי - גל גדות הלכה על כל הקופה, והופיעה בשני סרטים הוליוודיים השנה בעודה ממשיכה להוביל את הקמפיינים של קסטרו. כנראה שמגיע לה להיות ברשימת הישראליות הסקסיות

פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
גל רודף גל ונשבר, גם אתה, לפעמים

היא רקדנית ג'ז והיפ הופ, היא יודעת ביולוגיה, היא מלכת יופי לשעבר ובעיקר, למען האמת, היא גל גדות. הבחורה שעלתה לכותרות אחרי שהצטלמה במדים וגרמה לכל הירוקת הזו להיראות קצת יותר סקסית, עוררה את חמתם של לא מעט חברי כנסת, כולל זו של קולט אביטל, ובינינו, כל מי שמעורר את חמתה של קולט אביטל הוא חבר שלנו.

למרות שבהחלט הייתה יכולה להסתפק בדוגמנות, לגדות, מסתבר, יש שאיפות גדולות יותר, ואחרי הופעות מוצלחות למדי בשוברי קופות הוליוודיים מוכרים ("מהיר ועצבני 4" ו"דייט לילי") פלוס קמפיינים לקסטרו פלוס כמה וכמה סרטים שבדרך, אין ספק בכלל שהשנה במיוחד גדות ראויה להיות ברשימה.

מיקום בשנה שעברה: מקום עשירי.

גל גדות קסטרו צילומי חורף 2010-11
גל יודעת שהיא סקסית. ומה איתך? צילום: קסטרו | צילום: דודי חסון למגזין "Bellemode"
אין תמונה
גל גדות, מביטה אל האופק
גל גדות קמפיין קסטרו 2
גל גדות עושה לקסטרו טוב | צילום: דודי חסון למגזין "Bellemode"
פרסומת
פפראצי גל גדות בים
אוהבת גלים | צילום: אלעד דיין, mako

תזכורת לנוהל ההצבעה: תעשה "אהבתי", בכפתור הפייסבוק פה למטה. המתמודדת שתקבל את מירב הלייקים תזכה בתואר "הישראלית הכי סקסית לשנת 2010".