מחקר: גברים חושבים על סקס 5,000 פעמים בשנה
בסופר, במוסך ובבנק. בים, באוויר וביבשה. מחקר חדש מגלה שבכל פעם שאתם הגברים בוהים בחלל, אתם למעשה חושבים איך לשגל את הבחורה הבאה שתרצד לכם בעיניים. בפועל, אתם מקבלים הרבה פחות סקס אבל מבסוטים. מה יש לומר? אנשים עם רגליים על הקרקע
דיבורים כמו חול? במקרה הזה, חופשי. כשמדובר במעשים של ממש, הגברים במחקר הודו כי עם כל הכבוד לפנטזיה שרודפת אותם מדי שעה, במציאות הם נאלצים להתפשר על שלוש פעמים בשבוע, מה שמביא אותם ל-104 פעמים בשנה של סקס. לא בטוח כמה סוער, אבל גם משהו.
בוקר טוב, פין יקר
המחקר, שכלל 3,000 משתתפים, הראה כי על אף ההבדלים הגדולים בין החלומות למציאות, כמעט שליש מהגברים אמרו כי הם דווקא מבסוטים ממספר הפעמים שהם מקבלים. מה שגורם לנו הנשים לתהות, האם יכול להיות שהתרגלתם להסתפק במועט? הייתכן שהצלחנו סוף סוף לגרום לכם להבין שגם פעם אחת בשבוע זה יותר מדי? כי אם כן, זה רק משיב לנו את האמונה שיש אלוהים ויש סיכוי שיום יבוא ותבינו את ההבדל בין חצאית לשמלה.
חם על סקס? תעשה פסטה
והנה משהו דווקא בכלל לא מפתיע: 43 אחוז מהזוגות שהשתתפו במחקר סיפרו כי הם רבים בקביעות על מי ייזום את כל הסיפור וכן, זה תמיד ייפול עליכם, הגברים. אז מה אתם עושים כדי לגרום לנו, הנשים, להיפתח? ובכן, אחד מתוך שלושה גברים הפנים שעם קלישאות לא מתווכחים והסכימו שארוחה רומנטית לאור נרות היא לגמרי הדרך המהירה ביותר לליבה של אישה ולעוד כמה דברים, שם למטה. הדרך השנייה שאתם נוקטים בה היא מסאז' – קצת יותר מאמץ בעבור למטרת העל.
הנשים במחקר הוכיחו בפעם המי יודע כמה שגברים דורשים הרבה פחות טירחה. חשבתם שאתם צריכים לבחור בקפידה את השירים שיכניסו אותה למיטה? תחשבו שוב. בינינו, גם הקיו הראשון של מבזק הפרסומות ברדיו יעשה את העבודה. תכל'ס, המסקנה העיקרית של המחקר היא יותר שיעור עבור הנשים: בפעם הבאה שנתפוס אתכם בוהים בצבע על הקיר, נדע אחת ולתמיד: אתם לא מתלבטים אם היה עדיף לצבוע לוורוד פוקסיה.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















