צבא, נשק, אמנויות לחימה וכל הכוח שהופך אותך לגבר. מפארקור, קונגפו ועד כלי נשק

גברים

כוח

הגראז'

גברים
גברים

המשוריין הבא של צבא בריטניה: בהשראת "באטמוביל"

תגיד שלום ל"ריידר", רכב לוחמה שבקרוב ישמש את הצבא הבריטי, שעוצב בהשראת ה"באטמוביל" של באטמן. הריידר מעוצב כרכב תקיפה וישמש למשימות סיור בשטח האויב

נועם ליפמן | mako | פורסם 28/12/10 11:14:35

ריידר
לבאטמן לא היה תת מקלע, אבל חוץ מזה הכול מאוד דומה. ה"ריידר" שישמש את הצבא הבריטי

מסתבר שלא רק אנחנו אהבנו את ה"טמבלר" - העיצוב של כריסטופר נולן לבאטמוביל בסרטים "בטאמן מתחיל" ו"האביר האפל". גם המעצבים ב-BAE Systems הבריטית אהבו את המשוריין של איש העטלף - והחליטו לעצב רכב תקיפה מיוחד לצבא הבריטי שייראה ממש כמוהו.

הרכב החדש יזכה לשם "ריידר", והוא יהיה אידיאלי למשימות סיור בשטח האויב וישמש כרכב תקיפה עם יכולות מגוונות. כפי שתוכל לראות בתמונות, הריידר מזכיר מאוד את הטמבלר של נולן, כולל השיריון המורכב ומיקום הגלגלים הייחודי. הדבר היחיד ששונה הוא כמובן תת המקלע שנמצא על הריידר. באטמן לא היה צריך כזה.

כאשר נשאלו ב-BAE אם הבאטמוביל אכן היווה השראה לרכב החדש, הם ענו בחיוב: "ובכן, למה לא?", אמר מנהל פרויקטים בחברה. "בכל הרצינות, החלטנו שאין לנו מונופול על השראה, ואם ראינו משהו בסרט שיכול להיות רעיון טוב, למה לא לבחון את זה ולבדוק אם יש שם משהו פרקטי שאפשר לפתח אותו. אתה מבין, זה מסתובב כמו אופנוע ויש לזה את אותו מבנה גלגלים".

והנה הטמבלר המקורי של באטמן, לשם השוואה:

טמבלר
טמבלר

>> עירום וסקס בפרסומות? עניין שבשגרה. קבל: 20 פרסומות שחצו את הגבול

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן