בונים בית לניצולי השואה
בישראל חיים כיום כ-60 אלף ניצולי שואה מתחת לקו העוני. אלי פיניש כבר הבין שאם אנחנו לא נעזור להם, אף אחד לא יעזור. בטור אישי הוא קורא לכם להירתם לפרויקט חדש להקמת בית חם עבורם
כיום חיים בישראל כ-60 אלף ניצולי שואה מתחת לקו העוני. הם זקנים, רבים מהם חולים וחלשים, ויש כאלה שגם איבדו את משפחותיהם. זעקתם כמעט ולא נשמעת, בין אם מחולשה ובין אם מבושה. הם זקוקים לעזרה, ובשבילם כל יום הוא יקר.
אין על מי לסמוך, אלא על עצמנו
אבל אם רק תרצו, יש מה לעשות. יש לנו דרך אמיתית לעזור לאנשים האלה, ששילמו מחיר יקר כל כך ומאז נזנחו. אנחנו יכולים לעזור להם.
"העמותה לעזרה מיידית לניצולי שואה" היא ארגון התנדבותי ששם לעצמו למטרה למלא את החסר ולעזור לאותם ניצולים. מקימי העמותה הבינו שהמדינה לא עושה מה שאנחנו מצפים ממנה, שהביורוקרטיה והאטימות מונעים את הגשת העזרה הדחופה, ושכל יום שחולף הוא יום של סבל לניצולים.
העמותה החליטה להקים לניצולי השואה שבקרבנו בית, מקום שיעניק להם טיפול סיעודי ורפואי וכמובן כבוד ויחס חם. גם אני התגייסתי לעמותה, ואני עושה כל שביכולתי לקדם את הפרויקט החשוב הזה.
לתרומה עבור בית אבות לניצולי שואה, פנו למשרדי העמותה, בטלפון 072-2424444 או בדוא"ל israelnow@gmail.com.
החבר היחיד שלהם
בנוסף, חלק גדול מניצולי השואה מחזיקים בביתם חתול או כלב, שהוא פעמים רבות החבר היחיד שלהם. קיבלנו פניות רבות מניצולים שלא יכולים לממן אוכל וטיפול רפואי לאותו חבר נאמן. ניצולים אחרים שנפטרו לאחרונה השאירו אחריהם כלבים וחתולים אשר סיימו את "השירות הלאומי" שלהם וכעת נותרו ללא בית. זה יהיה לא צודק ולא מוסרי לתת לחיות למות בכלביות עירוניות. גם פה, יש ביכולתנו לעזור.
לתרומה או לאימוץ כלב או חתול אשר סייע לניצול שואה, פנו גם כן למשרדי העמותה, בטלפון 072-2424444.
ניתן לפנות גם למוקד המידע של העמותה, שפועל 24 שעות ביממה, בטלפון 03-5257888.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון














