משרים את החומוס למשך הלילה. מבשלים אותו בסיר גדול יחד עם הבשר במשך שעה וחצי. רצוי לבשל את החומוס והבשר הרבה לפני הארוחה (עד יום) כדי שהתבשיל יתקרר, השומן יצוף ויהיה אפשר להסירו. אם זה לא מתאפשר יש להסיר במשך הבישול את הקצף השומני שנוצר. בסיר גבוה וגדול מטגנים את הבצל, הגזר, גבעולי הסלרי ושורש הפטרוזיליה. בינתיים שוטפים את עלי המנגולד היטב ומפרידים את הגזע הלבן מהעלים הירוקים. את הגזע פורסים לרצועות ומוסיפים לירקות המיטגנים. כעבור כ-10 דקות מוסיפים את עלי המנגולד ואת התיבול: אריסה, מלח, פלפל, כוסברה ועלי סלרי. מוסיפים את הבשר והחומוס יחד עם חלק ממי הבישול (שיגיעו עד אמצע הסיר). מבשלים הכל יחד במשך חצי שעה. מכבים ומוסיפים שום טרי קצוץ, נענע יבשה וכמון. מגישים עם קוסקוס או אורז.