1 מכינים את הבצק: מערבבים מים קרים, שמן וקמח בקערה. מניחים אותה על סיר עם מים רותחים ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת לבצק אחיד שנפרד מדפנות הקערה. מעבירים ללישה במיקסר. לשים כחצי דקה ומוסיפים ביצה תוך ערבוב . לשים לקבלת בצק אחד. מעבירים לצינון במקרר של חצי שעה-שעה.
2 מכינים את קרם הפיסטוק: מקציפים את המסקרפונה עם אבקת הסוכר וכשהקרם יציב מוסיפים את מחית הפיסטוק ומקפלים למרקם אחיד.
3 מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן בבן מארי ונותנים לו להתקרר מעט. מקציפים את השוקולד עם מסקרפונה ו-וניל לקצב יציב. מוסיפים את הריקוטה בקיפול עדין.
4 מרדדים את הבצק במכונת פסטה עד עובי 2-3. יוצרים עיגולים ומניחים כפית מלית במרכז כל עיגול. סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את הקצוות עם מזלג. מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים שהרביולי צפים. מצננים במי קרח.
5 מגישים את המנה: מוזגים מעט קולי לצלחת. מניחים בעדינות את הרביולי ומזלפים קרם פיסטוקים ביניהם. מניחים את האוכמניות, מגרדים מעט קליפת ליים ושוקולד לבן ומגישים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.