1 משרים במים בטמפרטורת החדר עלי חובזה, קייל, סרפד וחסה למשך כ-10 דקות.
2 לאחר ההשריה, מכניסים לסיר גדול את כל העלים בכמות שווה עם טיפות המים שנותרו מההשריה ומבשלים.
3 באמצעות כף סינון מחוררת מפלסטיק מוודאים שהירוקים מתבשלים מתחת לפני המים למניעת השחרה. במידת הצורך, מוסיפים מים לסיר.
4 כעבור 5-10 דקות של בישול הירוקים, מוסיפים אפונה, 2 כפות שמן זית, מלח ושום, עד שהאפונה מתרככת.
5 לאחר הרתיחה, הופכים את הירוקים וממשיכים בבישול עד לקבלת מרקם רירי. מוסיפים שמן זית, מבשלים מספר דקות נוספות ומגישים.