אופן ההכנה:
1 מבשלים את העוף במים עד לעשייה חלקית למשך חצי שעה. מוציאים את העוף ושומרים על הנוזלים.
2 מטגנים את השקדים בסיר עד שמקבלים צבע חום.
3 מוציאים את השקדים ומרסקים אותם במעבד מזון.
4 בסיר שבו טוגנו השקדים שמים מעט שמן, יין לבן, ציר מהעוף שבושל, מים, מלח, פלפל. שחור ושקדים קלויים ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים.
אופן הכנת הסלט והרוטב:
1 חותכים את הירקות ומניחים בקערה.
2 מערבבים את רכיבים הרוטב לכדי בלילה ומוסיפים לסלט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> רוצים לדעת עוד על השקד הישראלי?