1 מכינים את הבצק: בקערת מיקסר לשים יחד את כל המצרכים כ-10 דקות. מניחים בצד ומתפיחים עד הכפלת נפח.
2 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים. מרדדים כל כדור ליריעת בצק דקה בגודל פיתה.
3 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את יריעות הבצק משני הצדדים עד לקבלת פיתות שחומות מעט.
4 מחממים תנור ל-125 מעלות.
5 מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה את העגבניות, הפלפלים החריפים והבצלים. מזלפים מעליהם שמן זית, מפזרים מלח גס ומכניסים לתנור החם למשך חצי שעה.
6 מכינים את הדגים: מערבבים בקערה את הקמח והמים לתערובת אחידה. קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר דק ומוסיפים לתערובת הקמח. טובלים את נתחי הדג בתערובת ומטגנים טיגון עמוק עד שהם מזהיבים.
7 מכינים את הצזיקי: בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה.
8 מגישים את הפיתה כשמעליה הצזיקי, הדגים והירקות הקלויים.