1 מורחים מיונז על פרוסת לחם, ומסדרים את הפסטרמה. פורסים דק את הסלק.
2 מסדרים על הפסטרמה פרוסות של מלפפון, ועליהן פלפל קלוי, אם אוהבים. סוגרים בפרוסה נוספת, ומורחים עליה שכבה נוספת של מיונז.
3 מסדרים את החסה, עליה את הרוסטביף ועליו כמה פרוסות של סלק. מניחים על הסלק מעט מלפפון חמוץ, וסוגרים עם הפרסה השלישית. אם אתם אוהבים הרבה מיונז, מורחים אותה קודם.
4 חוצים את הכריך פעמיים באלכסון, ומגישים.
* מומלץ לקלות את הלחם קלות לפני ההכנה.
>> בפעם שעברה הכנו סלט וולדורף הורס