תוסיפו קצת טעם לחיים. המגזין לכל מי שאוהב לאכול או לבשל. הכל על סוגי מאכלים, תבלינים, תבשילים וטעמים

אוכל

המדריך לעוגות גבינה אפויות

לעוגות גבינה יש נטייה להיות חתיכת צרה: הן מתפוצצות באפייה, תופחות ואז מתרסקות, ולפעמים לא טורחות לתפוח מלכתחילה. השנה, לקראת החג, החלטנו להבין אחת ולתמיד איך עושים שכל הדברים האלה לא יקרו, ונראה לנו שהצלחנו. מתכון וטיפים

שרון סער | שרון & רנה - קונדיטוריה אחרת | פורסם 29/05/11 13:30 
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il