תוסיפו קצת טעם לחיים. המגזין לכל מי שאוהב לאכול או לבשל. הכל על סוגי מאכלים, תבלינים, תבשילים וטעמים

אוכל

מה אתם מקשקשים? 4 גרסאות למצה בריי

רובנו מתעצלים ופשוט שוברים מצה לתוך ביצה טרופה ומטגנים, אבל פעם זה היה אחרת. יצאנו למסע אל תוך ארון המצות של הסבתות מתימן, פולין, טורקיה וספרד, וחזרנו עם מתכונים מושקעים למצייה שמצילה את פסח כל שנה מחדש

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 28/03/10 11:26 
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il