אין תמונה
פרגית בחלב קוקוס וקארי

רושם ראשוני, על אף מה שכתוב במדריכי כך-תשיג-בחורה-בחמש-דקות ומה שמראים בתכניות המקבילות בטלוויזיה, הוא עניין מתעתע למדי. יש אנשים שמותירים רושם ראשוני מצוין – הם נראים מלאי חיים, שמחים ולבביים, ומושכים הרבה אנשים – אך לאורך זמן מתגלה ששמחת החיים מזויפת, הרעש והצלצולים שמלווים אותם לא מפסיקים לרגע ומתחילים לעייף. לעומתם, יש את אלה שלא מותירים רושם ראשוני. שום מילה רעה אין להגיד עליהם, וגם לא מילה טובה – פשוט לא זוכרים אותם. מסיבה כלשהי הם נבלעים בהמון. אלא שאם יוצא לכם בכל זאת לשבת איתם ערב או שניים ולדבר קצת, אתם עשויים לגלות עולם ומלואו מסתתר שם בפנים.

הבלוג של טל, "מה יש לאכול", דומה מאוד לסוג השני. ממבט ראשון הוא לא מותיר רושם ראוי לזיכרון. העיצוב דומה למיליון בלוגים אחרים, הכותרות לא שנונות במיוחד ולא משעממות במיוחד, והמתכונים לא מנקרי עיניים. אבל אם מתחילים לגלוש מגלים שהאיש יודע על מה הוא מדבר. בכל מתכון תמצאו לפחות טיפ טוב אחד להתעסקות עם החומרים שבפוסט, הוראות הכנה מפורטות אך לא מפורטות מדי, צילומים שיאירו את דרככם אל הפתרון, חומרי גלם ראויים והמון סבלנות ואהבה למטבח. אז נכון, לא מדובר במלכת הנשף של האינטרנט, אבל זהו בהחלט בלוג ששווה לסור אליו, רגע לפני שהולכים לשוק.

אין תמונה
הדרך לעוגיות שוקולד פאדג'יות

הבלוג: מה יש לאכול
בשורה אחת: הבן של השכן
קישורים מומלצים:
קציצות כרשה
פרגית בחלב קוקוס וקארי
עוגיות שוקולד פאדג'יות
גביעי שוקולד נוזלי עם פירורי בצק פריך וקצפת)