מסוקים בשמיים, פסל ענק של עצמה, קרקס וזיקוקים: חתונת החלומות של מריה קארי
ארה"ב כבר חשבה שהוכתה בסערה הקשה ביותר לשנה הזו, ואז הגיעה הוריקן מריה. הדיווה המאורסת משדרגת את תסמונת הבריידזילה לדרגות חדשות, ומתכננת חתונת מיליארדים מפוארת. אם אפשר, אז בעצם למה לא?

בקושי חלפו להם שבועיים מאז שמריה קארי הפכה לאישה מאורסת בפעם השלישית בחייה, והדיווה כבר עמוק בתיכונני חתונת החלומות שלה.
כזכור, עוד לפני שהתגרשה רשמית מבעלה השני הזמר ניק קאנון ואחרי שמונה חודשים של דייטינג בלבד, קארי (45) התארסה בינואר לבן זוגה הביליונר האוסטרלי ג'יימס פאקר.
אחרי שקיבלה טבעת יהלום עצומה של 35 קראט, התיאבון של קארי נפתח ולדברי מקורבים היא מתכננת את החתונה הכי מפוארת שנראתה בביצה מזה עשורים.
"היא רוצה מתקני שעשועים וקרקס ענק עם גורי פילים, טיגריסים לבנים, להטוטנים , אקרובטים וליצנים", הלשינה חברה קרובה של הדיווה למגזין Woman's Day".
ואם חשבתם שבזה תסתיים החגיגה, זו רק ההתחלה. לפי הדיווחים, מריה רוצה לעשות מעשה בר רפאלי, ולסגור את המרחב האווירי עם מסוקים צבאיים שיחוגו מעל למתחם החתונה. בנוסף, היא מתכננת מופע זיקוקים גרנדיוזי, תזמורת ופסל ענק של בת ים בדמותה.
עוד ב-mako סלבס:
כדי שפקר (48) לא ירגיש שהוא רק הכספומט המהלך של זוגתו מרובת האוקטבות, מקורבים מספרים כי כלתו המזמרת מכינה עבורו ביצוע מיוחד ומרגש במיוחד ללהיט שלה "We Belong Together".
בינתיים מיקום החתונה המדוייק עדיין לא נקבע, אך יודעי דבר מספרים כי שני המקומות המובילים כרגע בבורסת הניחושים הם הבהאמס או האי האוסטרלי היימן, לשם ישונעו במטוסים פרטיים של פקר אותם בני המזל שיזכו לקבל הזמנה לחתונת השנה (או המאה). הכי בצנעה.

