mako
פרסומת

יש לנו חתונה נהדרת: טלי מורנו ואייל קיציס בעל ואישה

אחרי שנתיים של זוגיות הפכו הערב אייל קיציס וטלי מורנו לבעל ואישה כדת וכדין. השניים נישאו בחופה אינטימית מול עשרות מבני משפחתם וחבריהם הקרובים, אולי אתם אפילו מכירים כמה מהם

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
הקיציסים. פותחים פרק ב' ביחד

תחת חופה צנועה ואינטימית, בנוכחות בני משפחה וחברים טובים וקרובים, נישאו הערב איל קיציס וטלי מורנו זה לזו והפכו רשמית לבעל ואישה. זה קרה בבר התל אביבי של קיציס, מסביב לבריכה שבמלון "מרינה" ומיד אחרי, כשהם כבר הגונים וממוסדים, המשיכו השניים לחגוג במסיבה נרחבת יותר עם שלל חבריהם הסלבריטאים במועדון ה"קולוסאום".

בין האורחים שהגיעו לראות את זה קורה היה אפשר למצוא את כל נבחרת "ארץ נהדרת" (אלי פיניש, מריאנו אידלמן, טל פרידמן, אסי כהן, עלמה זק ושאר החבורה), שני שלישים של "מה קשור" (אסי ישראלוף ושלום מיכאשווילי), כמה פאנליסטים של "מועדון לילה" (עידו רוזנבלום, אבי נוסבאום), מגישי חדשות 10 מיקי חיימוביץ' ויעקב אילון (שהגיעו עם בני זוגם), החברים אסף הראל ודפנה לוסטיג, הבוס מולי שגב והצמודה שפרה, וגם מנכ"ל קשת אבי ניר.

במסגרת התכנית האמנותית, מלבד אוכל, שתייה, ריקודים והתמנגלות כמובן, ציפתה לזוג הפתעה מבית היוצר של החבר הטוב והצמוד טל פרידמן, שעלה על הבמה והקדיש לזוג הטרי ביצוע מיוחד לשירה של בריטני ספירס "אופס, איי דיד איט אגיין". למי שלא הבין, מדובר בפרפרזה על כך שזו חתונה שנייה עבור שני בני הזוג. בקטע מצחיק, כמובן.

mako
הזוג המאושר. בששששששששעה טובה
פרסומת
mako
טל פרידמן. כדאי שיתחיל לעבוד על החיקוי של הכלה הטרייה
mako
אסי כהן. וולקאם טו דה קלאב, קיציס. תבואו בשבת לצ'ולנט
mako
אורנה בנאי. הודעתי להם חד וחלק - אני באה בשחור, בשביל הקונטרסט
פרסומת
mako
אלי פיניש. עמדותיי בנושא ברורות - אני שמח
mako
מריאנו אידלמן. נרגש מדי בשביל להסתכל למצלמה
mako
מולי ושפרה. הלו, בלי פלאש, יש לי לחלוחית בעין
פרסומת
mako
מיקי חיימוביץ'. אני פה מצד הכלה ורק לפלז'ר, שום ביזנס
mako
יעקב איילון. מאמי, לא צריך להסתתר, זה בסדר. בערוץ 10 יודעים שאני פה
mako
עידו רוזנבלום. דיר בלאק, שום מילה על "בקרוב אצלי"!
פרסומת
mako
מיכאשווילי. מה קשור עכשיו איפה ציון?
mako
אסף הראל ודפנה לוסטיג. הגיעו לברך את המסודרים הטריים
mako
אבי ניר. ירח דבש זריז ויאללה חזרה לעבודה, נכון קיציס?
פרסומת
mako
ולחדשות בהרחבה: אנחנו מאושרים