לראשונה בארה"ב: עורך לענייני ברביקיו
דניאל ווהן יהיה עיתונאי המנגל הראשון במשרה מלאה, לאחר שהמגזין "טקסס מאנת'לי" שכר את שירותיו. ווהן, בן 35 מדאלאס, מעיד על עצמו שאכל 600 מנות ברביקיו בשש השנים האחרונות
העולם עכשיו
פורסם:

הירחון "טקסס מאנת'לי" (Texas Monthly) הפך לעיתון הראשון בארצות הברית שמינה עורך לענייני בשר על האש, ברביקיו. דניאל ווהן, בן 35 מדאלאס, יהיה העיתונאי היחיד באמריקה שיכתוב במשרה מלאה על צליית בשר במנגל, תחביב לאומי שצובר תאוצה בארצות הברית כולה ובטקסס בפרט.
על פי דיווח בניו יורק טיימס, ווהן אכל מאז 2007, אז התחיל לספור, למעלה מ-600 מנות ברביקיו, 500 מתוכן בטקסס – ושש רק בחמשת הימים האחרונים. הוא נשאב לתחום המומחיות הזה רק בשנת 2006, חמש שנים אחרי שעבר להתגורר בטקסס, במסע של 16 ארוחות בשלושה ימים ברחבי המדינה.
מצאתם טעות לשון?