mako
פרסומת

"הלכתי להופעה של אדל וגרמתי לה לבכות על הבמה"

לאחר גירושים ארוכים וקשים החליטה רבקה לחגוג עם עוד 14 חברות מסיבת גירושים בלאס ווגאס שכללה ארוחה, יום ספא, ולסיום - הופעה של אדל. היא לא ציפתה שהזמרת האגדתית תפנה אליה, ואפילו תישא נאום לכבודה על הבמה - כשהיא דומעת מהתרגשות: "אני יודעת מה זה אומר לב שבור. זה שהבאת את כל החברות שלך לפה זה מדהים"

מערכת ערוץ הנשים
mako
פורסם:
אדל בוכה
צילום: מתוך הפרופיל של rfeinglos, טיקטוק
הקישור הועתק

רבקה פיינגלוס בת ה-33 מצפון קרוליינה החליטה לחגוג את סיום נישואיה במסיבת גירושים בלאס ווגאס יחד עם 14 חברותיה. היא לא ציפתה שהאירוע יסתיים בנאום מרגש של הזמרת דומעת מהתרגשות - שמוקדש כל כולו לה.

פיינגלוס סיימה את מערכת היחסים הזוגית לאחר שש שנים, והחליטה לציין את המאורע בארוחה טובה, יום ספא מרגיע, ולקנח בהופעה של הזמרת האהובה עליה. אדל הבחינה בקבוצת הבנות בקהל, ושמה לב לשלט שאותו נשאה פיינגלוס שעליו כתוב: "הצלחתי לעבור את הגירושים שלי". אז פנתה אליה אדל מהבמה ואמרה בדמעות: "אני יודעת מה זה אומר לב שבור. זה שהבאת את כל החברות שלך לפה מרגש אותי".

לדברי פיינגלוס באותו הרגע היא הרגישה קרובה אליה יותר מתמיד: "הרגשתי שהיא מחזקת אותי". הטיול, היא אומרת, החזיר לה את הרצון להתמקד בעצמה: "אני בונה עכשיו מערכת יחסים איתי ועם האנשים שאני אוהבת", היא תיארה, "זה היה סוף שבוע של כיף עם קבוצה מדהימה של נשים. גירושים הם תהליך ארוך, רגשי ומלחיץ, ואני שמחה שהיה לי עם מי לחלוק אותו".

"אנחנו מדברים תמיד על זוגיות רעילה ואלימה", היא הוסיפה, "אבל לא מדברים על גירושים. גם זה יכול להיות טרואמטי ואני כל כך שמחה שאני אחרי. נסעתי עם החברות שלי לא רק בשבילי, אלא גם לחגוג כדי איתן ולהודות להן על זה שהן עמדו לצדי לאורך כך הדרך. בואו נוציא את הבושה מהמילה גירושים, בואו נחגוג את זה שאנחנו יכולות לעזוב מערכת זוגית שלא טובה לנו. והכי חשוב: בואו נזכור את העצה של אדל: 'תשמרו את החברות שלכן קרוב אליכן, כי הן טובות יותר מכל גבר".