סגירת מעגל: התחתנו במקום בו הכירו
לפני שנים, הם הכירו בבריכה שבקיבוץ ניר-עם והחליטו שזה רק הולם לסגור שם מעגל ביום החופה ולהתחיל אחד חדש. שבוע לפני האירוע הגדול, הם בחרו שלא להיפגש – מה שרק חיזק והעצים את רגע המפגש המרגש בו הם הבטיחו נצחים. קבלו הצצה לאלבום של גל וניר


הזוג מספר לנו שאווירת החתונה הייתה קסומה במיוחד שכן כל העוסקים במלאכה היו אנשים שקרובים אליהם: המפיק היה חבר ילדות, הקייטרינג הגיע מהקיבוץ השכן, הרב היה משגיח הכשרות הראשון שלהם במסעדה שפתחו לפני 3 שנים והרשימה עוד ארוכה.
את העיצוב לאירוע עשתה גל לגמרי בעצמה. במשך לילות ארוכים היא עמלה על כל צנצנת ועששית ובמשך חודשים אספה את כל הפריטים שיצרו לה בסופו של דבר את חתונת החלומות שלה.
אחת ההחלטות שגרמו לגל וניר להתרגש במיוחד הייתה לא להיפגש שבוע לפני החתונה. "היה חשוב לנו לעשות את זה. מלבד העצמת ההתרגשות והכמיהה, אנחנו חושבים שיש משהו מאוד מיוחד בהתרחקות אחרונה לפני. ידענו שבפעם הבאה שנתראה זה יהיה באותו יום מיוחד ועד אז זה היה נורא נחמד לחזור קצת אחורה לישון פתאום עם חברים, להשאיר/לשלוח מתנות אחד לשני כל יום. זה היה שבוע של כיף והתרגשות אדירה שכל אלה התנקזו לרגע אחד מושלם, היותנו מתחת לחופה". מזל טוב חברים!













