ששת  (צילום: Shutterstock)
רק היום - חברייך הטובים ביותר | צילום: Shutterstock

 אחת לכמה זמן זה קורה לכולנו, גם לאלה שמתקשות למצוא את דרכן עם סיר וכיריים. אנחנו מקבלות תיאבון ורצון לעשות משהו במטבח. זה בדרך כלל מגיע בעקבות ארוחה מגניבה שחברים עשו, מנה יפה במגזין אוכל או תוכנית בישול שפתחה לנו את החושים. אבל אין לנו תנור, או קואורדינציה, אז אנחנו מוותרות לעצמנו ומזמינות טייק אווי או מורחות חומוס על לחם ומתבאסות למוות.

אז החלטנו לצאת קצת מהסטייט אוף מיינד של העלמה במצוקה ולעשות משהו. בינינו, לבשל זה הדבר הכי פשוט שיש. הקושי האמיתי הוא להקים את עצמך מהספה בשביל זה. אנחנו מציעות שלא תחשבי יותר מדי – פשוט תתחילי לחפש באינטרנט מתכון שווה שיפתח לך את התיאבון, רצוי כזה עם תמונה ועדיפות למשהו שלא מכיל רכיבים מתוחכמים כמו אבקת טרטר, אגוז מוסקט ואניס. אחרי שהדפסת אותו ורכשת את המצרכים בשבילו היכנסי למטבח ותתוודעי אליו. תכירי אותו. תפתחי מגירות, תוציאי כלים ותתחילי לעשות לפי החוקים. או לפי הטעם.

בסופו של יום, אין דבר מספק יותר מלאכול מעדן שהכנת. כי אפילו אם הוא לא יצא מעדן, יש בו שמחה של עשייה ושל בית. רק קחי בחשבון: יש מצב בסוף הדרך שהמטבח שלך ייראה כמו אחרי מלחמה. ולכן טיפ נוסף להיום: תסגרי עוד לפני הארוחה עם מישהו שיעשה כלים תמורת מזון מעשה ידייך.