מולים (צילום: mako)
הכי טוב מולים: גם טעים וגם מזכיר קניונים | צילום: mako

מסעדות תמיד מחפשות סיבה לחגוג. הפעם זה את בואו של החורף, למרות שהוא הכי מקרטע, אבל מילא. זאת הסיבה שאת מוזמנת להרמת כוסית. אבל לא כזאת כמו בעבודה שלך, כשכל מה שיש לך לנשנש זה קרואסונים עבשים ובורקסים שידעו ימים יפים יותר. הביסטרו הצרפתי פורלין עושה מה שצרפתים יודעים לעשות הכי טוב: מעדנים בניחוח השאנז אליזה המבוססים על המרכיב העיקרי בתפריט שלהם: מולים.
אז נכון, המולים נחשבים לנחותים שבפירות הים, אבל בינינו, הם רק תירוץ. ההזמנה מעוררת התיאבון פותחת את פסטיבל המולים הנחגג זו השנה האחת עשרה, ובהתאם למסורת השנתית, תוכלי להתפנק בתפריט ימי עשיר, החל במרק דגים עם שרימפס, מולים במילוי תרד ובייקון, וכלה בסיר מולים עם צ'יפס במגוון רטבים (קרם זעפרן, קרם שום ועוד), קדרות מהבילות, טבעות קלמארי עם שרי וטימין וכיו"ב.

תפריט הפסטיבל שנפתח היום (שני) יימשך עד סוף החודש (30 בנובמבר). ואם את ממש בעניין של קומבינות, אז נסי להגיע מחר (שלישי), אז גם תקבלי כוסית יין על חשבון הבית בהזמנת ארוחה.

כמה כמה: 115 שקל לאדם. לא כולל טיפ.
איפה: מסעדת פורלין, פרישמן 10 תל אביב, טל': 03-5222664.