קצר ולא לעניין: חצאות המיני של הדיילות ביפן
חברת התעופה היפנית "סקיי מארק" השיקה מדים חדשים לדיילות שלהן. הבעיה היא שמדובר בשמלות מיני כה קצרצרות שחושפות כמעט את ישבנן של הדיילות. החברה טוענת כי הדבר יביא לביקוש רב בטיסות, המבקרים כבר מתריעים על הטרדות מיניות צפויות


לעוד כתבות בערוץ הנשים:
>> "לא הייתי מחליפה את העבודה שלי בחיים"
>> דרך אגב, המראה כן קובע
"חברת 'סקיי מארק' מתייחסת לנשים כמו אל חפצים"
"סעיף 73-3 של מדיניות האוויר קובעת איסור נגד מעשים שפוגעים בבטיחות וזה כולל הטרדות מיניות. חובותיהם של דיילים הם למנוע (תקריות) אלה מראש, אבל אנחנו חוששים שהעיצוב של המדים עלול לגרום למעשים מטרידים כאלה", כך נכתב בבלוג של הפדרציה., "כמו כן, חברת 'סקיי מארק' מתייחסת לנשים כמו אל חפצים משום שלטענתם המדים הללו ימשכו אליהם עוד לקוחות. עלינו להטיל ספק במוסריות של החברה שאמורה לשים במקום הראשון את הביטחון של עובדיה".
בעוד חברת "סקיי מארק" מתנגדת להאשמות ואומרת שהיא אינה מחפיצה נשים כלל אך מצד שני אינה מתכוונת לחזור בה. למעשה, לדבריה דגם המיני יהיה בשימוש לתקופת ניסיון של חצי שנה. השאלה היא מה יקרה קודם: הטרדה מינית או מבול של נוסעים נוספים לחברה?.

