mako
פרסומת

עירום, קשוב ונאמן: איך עושה גבר בחנות בגדים?

ככל שהכרס גדולה ופרוותית יותר, כך קל לו יותר להתפשט מול כולם; הוא שומר אמונים למותג אהוב וקשוב לעצות. ג'ני דנסון, בעלת בוטיק לגברים, מדגימה לנו קווים להבנת הגבר בתא ההלבשה

מערכת mako נשים
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אין תמונה
זה לא שאת רוצה לשנות אותו, רק לגרום לו להיראות יותר ככה, נניח

"קודם כל אתחיל ואומר שאני לא יותר מבינה בגברים מכל אחת אחרת", היא מבקשת להדגיש. "אבל יש לי יתרון אחד על פני בנות רבות אחרות והוא שהמפגשים שלי עם גברים מכל הסוגים והצבעים הם תכופים ורבים מאלו של הרבה אחרות". בחנות הבגדים, כמובן. אז איך זה עובד? לפנייך 4 פרמטרים להבנת הגבר בחנות בגדים.

הגבר מתפשט בלי חשבון. האישה מסתתרת מאחורי וילון

קיים יחס הפוך בין מבנה הגוף של הגבר לרצון שלו להתפשט ברבים: בעוד אנחנו, הנשים, מבחינות בכל גרם צלוליט ומיליגרם שומן "עודף", שמתי לב כי ככל שהגוף של הגבר טעון שיפור יותר, כך עולה הנכונות שלו להתפשט ברבים. משום מה דווקא אלו המשקיעים בעצמם, עם הקוביות והשרירים, מתחבאים מאחורי וילונות חדרי ההלבשה. בניגוד אליהם, ניצבים להם הפרוותיים יותר בעלי כרס הבירה, אלו שלא יזיק להם סלט או חדר כושר, והם אלה גם ששמחים להתפשט בהזדמנות הראשונה. מבחינתם חדר ההלבשה הוא בזבוז מיותר של מקום בחנות וזמן. כי למה בעצם להיכנס למקום קטן, סגור ואולי קלסטרופובי רק בשביל להחליף בגדים? כשאפשר להתפשט עד לתחתוני הטנגה לנגד עיניהן המשתאות של המוכרות או הסטייליסטיות ובכך לחסוך זמן יקר! אין צורך לצאת ולהיכנס, אין צורך לתלות את הבגדים ובעיקר, אין צורך להתבייש! האמת היא, שאני דווקא מעריכה את זה. אולי דווקא הגברים הם אלה שצודקים - אין לנו ממה להתבייש. ואולי, רק אולי, אנחנו הנשים יכולות לקחת דוגמה, ולהתבייש פחות בגוף שלנו.

הגבר רוצה הכול. האישה תלך על וואן-פיס

אדם גפן לשפגאט סטור בדיזנגוף סנטר | צילום: דניאל קמינסקי
גבר צריך טוטאל לוק. רק לא בהכרח כזה, כן? | צילום: דניאל קמינסקי

אבל הגברים הם שונים. גבר מודד חולצה וחושב "חולצה". מכאן שקשה מאוד שגבר ימדוד, למשל, חולצה מכופתרת כשהוא לובש מכנסיים קצרים וזרוקים. הוא פשוט מתקשה לדמיין כיצד החולצה הבודדה הזו תיראה עם מכנסיים אחרים ונעליים אחרות. ולכן, על מנת לגרום לגבר להבין מה הוא רוצה, יש להלביש אותו מכף רגע ועד ראש, ב"טוטאל לוק" מלא. והאמת שזה די הגיוני. גברים הם טיפוסים ויזואליים. דוגמה דומה היא מפגש ראשון בין גבר לאישה- הוא מסתכל עלייך בפעם הראשונה, את יפהפייה, האיפור מושלם, השיער אחרי פן, הבגדים נראים טוב והוא נדלק. אני בספק אם הוא היה מתלהב ממך ככה כשאת לבושה בטי-שירט דהוי, חצ'קונים ושיער שלא נחפף כמה ימים, והיה אומר לעצמו "אם רק מסדרים לה את השיער, קצת קונסילר וסומק - והיא מהממת!". ולא, אני לרגע לא אומרת שגברים צריכים להתאהב בנו על סמך המראה בלבד. האישיות חשובה כמובן, אבל ממבט ראשון- עדיף שהטוטאל לוק שלנו ייראה טוב.

הגבר חייב עצה. האישה צריכה דממה

אין תמונה
יש מה ללמוד מגברבי ישראל. להתפשט, למדוד ויאללה הביתה
פרסומת

הגבר נאמן. האישה מפרפרת

אין תמונה
אחת שמבינה בגברים. בחנות בגדים, כן? ג'ני דנסון