המרכיב הסודי בלחם: שמרים מהואגינה של האופה
הבלוגרית הפמיניסטית זואי סטאברי חטפה פטרייה נרתיקית. במקום לטפל בתופעה הלא נעימה היא החליטה לנצל אותה - ולאפות לחם באמצעות השמרים מהואגינה שלה. כן כן

רוב הנשים בעולם חוו פטריית שמר נרתיקית לפחות פעם אחת בחייהן (אם לא הרבה, הרבה יותר); זה לא נעים, זה מגרד ואין ספק שזה אחד מהרגעים האלה, בהם אנחנו תוהות למה לגברים כל כך יותר קל בחיים האלה.
יחד עם זאת, יש מי שהחליטה להכין מהלימון לימונדה, או ליתר דיוק: לחם מהשמרים. הבלוגרית הפמיניסטית זואי סטאברי שיתפה את טוויטר בעובדה שחטפה את הפטריה המעצבנת והוסיפה: "שוקלת ברצינות להכין בצק שמרים". ניסוי האפייה הזה הפך במהרה לניסוי חברתי, כשסטאברי החלה לצייץ לייב בלוגינג מהכנת הבצק - כולל מתכון מדויק.
התגובות של משתמשי טוויטר, היו תגובות של אימה וגועל, כצפוי. "תודה לך שהרסת עבורי את הקונספט של לחם", כתב משתמש אחד. "אלוהים אדירים, זה אמיתי" - צייץ משתמש אחר. חלק מהתגובות דווקא היו אוהדות - "אווו מגניב!", צייצה בחורה אחת ואילו משתמש אחר כתב - "אני שף מקצועי ואני אומר ששמרים הם שמרים".
סטאברי עצמה התרגזה מזה שכל העולם פירש את הניסוי שלה כ"הצהרה פמיניסטית" וכתבה: "אתם מבינים שלא כל דבר שפמיניסטית עושה זה לא הופך אותו אוטומטית להצהרה פמיניסטית, נכון? נכון?" ומה לגבי התוצאה הסופית? ובכן, סטאברי כתבה: "העדכון הבא יפורסם בבלוג שלי כש - או אם - אצליח לאפות כיכר לחם". אם אתם באמת מעוניינים, אתם מוזמנים לעקוב ולבדוק מה מצב הלחם ה-אממממ, ייחודי שלה.