חדש: לנז'רי לנשים שעברו כריתות שדיים
ד"ר שרון טי מק'לפלין-וובר, מנתחת פלסטית מניו יורק, השיקה קולקציית הלבשה תחתונה שעוצבה במיוחד עבור נשים שעברו כריתות שד, כמוה. "אני מקווה שאחד מעיצובי הביקיני שלי יופיע גם על דוגמנית שעברה כריתת שד ב"ספורטס אילוסטרייטד"


בינואר השנה, 120,000 נשים חתמו על עצומה שכוונה לחברת "ויקטוריה סיקרט" בדרישה להשיק ליין של חזיות עבור נשים שעברו כריתת שד. החברה שמטפחת את הדדיים הנשיים ועושה מהדוגמניות שלה מלאכיות, החליטה לסרב. משזה קרה, קמה אחת בשם שרון טי מק'לפלין-וובר, מנתחת פלסטית מניו יורק וכרותת שד בעצמה, להצליח במקום שבו ענקית הלנז'רי נכשלה. הפלסטיקאית שחלתה בעברה בסרטן בלוטות הלימפה, השיקה קולקציית חזיות תחת השם "קוטור אמיץ" (Courage Couture) שכוללת הלבשה תחתונה לשינה וכן ביקיני לחוף הים.
"הייתי חושבת שחברות הענק ירצו לעזור"

למראית עין, פריטי ההלבשה התחתונה שעוצבו על ידי מק'לפור-וובר נראים זהים למה שאנחנו פוגשות בכל חנות לנז'רי. אך לדבריה, הסוד הוא בפרטים הקטנים. "הליין נועד להתאים למשקלים שונים של שדיים תותבים, לצלקות ולנושאים אחרים שקשורים בכריתות שדיים", אמרה בראיון ל-Fashionista. "אני לא מבינה למה חברה כמו 'ויקטוריה סיקרט' סירבה לייצר זאת עבור נשים שעברו כריתות שד. יש לה את הכסף, האמצעים, המעצבים והיועצים כדי להפיק כל דבר שרק יירצו. זה לא שאני חושבת שלחברות ענק יש אחריות כלפי נשים שזקוקות לעזרה אחרי כריתות שד, אבל הייתי חושבת שהם פשוט יירצו לעזור".

