mako
פרסומת

אופציה טובה לפסח: הכירו שני בשמים חדשים ולא יקרים בכלל

בדקנו מארז חגיגי של מותג טיפוח צרפתי חדש שהגיע לארץ, התזנו בושם חדש מחנות קונספט מדליקה, החלקנו את השיער וגם התפנקנו בעיסוי טוב. שיהיה חג שמח

נסייניות ערוץ הנשים
mako
פורסם:
ג'ין פרובנס סדרת רוז
הישר מחבל פורבנס: ג'ין פרובנס | צילום: סיימון פרי, mako
הקישור הועתק

מחליק שיער משי קרמי רחב מסדרת Silk Therapy של רמינגטון

אל המחליק החדש של רמינגטון הגעתי, מתולתלת שכמותי, עם אפס ניסיון במחליקים. אז עשיתי את הדבר ההגיוני היחיד שיכולתי לעשות וראיתי מספר דו ספרתי של סרטוני יוטיוב שהסבירו לי מה זה מחליק ואיך משתמשים בו.

המכשיר החדש מבטיח החדרת חלקיקי חלבון משי לציפוי הפלטות הקרמיות של המכשיר, ואלה אמורות לעבור לשיער ולהבטיח לחות וגמישות. מבטיח ומקיים: בעוד שהשיער תוך כדי ההחלקה הרגיש קשה כאילו ריססתי אותו בספריי לשיער, ברגע שהוא סיים לעבור בין שתי הפלטות והתקרר מעט הוא הרגיש רך ונראה זוהר.

אהבתי במיוחד את הפלטות הרחבות של המחליק, שיכלו לכסות קבוצות שיער גדולות, את העובדה שהוא מגיע תוך כ-10 שניות לטמפרטורה הרצויה (והיא יכולה להגיע עד 230 מעלות, וגם ל-240 למשך כמה שניות) ושהכבל שלו מסתובב על ציר של 360 מעלות, מה שאומר שאני יכולה לסובב או להניח את המכשיר בכל זווית שנוחה לי, מבלי שבסיס הכבל יתנגד ויתעקם. לבנות עם שיער חלק יחסית ההחלקה תיקח פחות מרבע שעה, בעוד למתולתלות כמוני זה לוקח קצת יותר. עדיין, זה הרבה יותר מהיר מפן ומחזיק מעמד בצורה מעולה שלושה ימים לפחות. והוא גם מגיע עם תיק אחסון, שזה בכלל נחמד. הקולגות בעבודה כבר התרגלו לראות אותי עם שיער חלק על בסיס קבוע.

499 שקלים, להשיג ברשת המשביר, אייס ברשתות וחנויות החשמל המובחרות ברחבי הארץ​

רמינגטון מחליק רחב מסדרת Silk Therapy
מבטיח ומקיים. מחליק רחב של רמינגטון | עיבוד: רוס מיטשל, mako

מותג חדש בישראל: ג'ין פרובנס

מותג טיפוח ובישום צרפתי מחבל פרובנס מושק בימים אלה לראשונה בישראל. ג'ין פרובנס מציעים בשמים, סבוני רחצה מוצקים, אל סבונים נוזליים, קרמים לגוף, קרמים לפנים, קרמים לידיים ועוד – במחירים ידידותיים למדי. העיצוב ורוד מאוד והריחות עזים מאוד.

20-150 שקלים למוצר, להשיג ברשת אפריל

אין תמונה
תמזוג לי איזה בושם טוב. feel perfume bar

פרסומת

רשת בישום חדשה בארץ: feel perfume bar

בפסח הזה תקנו בשמים על הבר. הרשת החדשה משיקה חנויות בדגם בר-בושם, המוכרות 24 סוגי בשמים  (או דה פרפיום) במחירים אטרקטיביים ובבקבוקים הניתנים למילוי חוזר. הבקבוק נארז במקום, מול עיניכם: בוחרים את הריח, הנוזל נמזג לבקבוק ומקבלים אותו באריזה מעוצבת וחמודה. הברים של feel perfume  יפתחו ב-12 קניונים ברחבי הארץ בשנה הקרובה.

49.90-119.90 שקלים לבקבוקים בגדלים 30-100 מ"ל. 39.90-99.90 למילוי חוזר. להשיג ב-בר הבשמים של feel בקניון עזריאלי ובקניון איילון

feel perfume
האריזות מקסימות והניחוחות נעימים. feel perfume | עיבוד: נגה בר, mako

טיפול במלון ריץ-קרלטון הרצליה

הרשו לעצמכם רגע לפני טירוף הפסח (או רגע אחרי, זה גם מתאים) להתפנק עם טיפול גוף מרגיע בספא היפה של ריץ' קרלטון, הסמוך לארנה בהרצליה. הספא מעניק טיפולי פנים וגוף הנסמכים על מוצרי הטיפוח של Shiseido והאווירה בו סופר יוקרתית. ביקרתי בהרבה מכוני ספא בחיי, מעולם לא ברכו אותי לשלום בנימוס והתעניינו אם הכל בסדר ואם אפשר לעזור כל כך הרבה פעמים בשעה אחת. הטיפולים עצמם ארוכים למדי (שעה שלמה!) ומוענקים על ידי מטפלים מעולים. טרקלין ההתרגעות עושה חשק להישאר יום שלם ולנוח בחלוק לבן וכפכפים.

415 שקלים לשעה לעיסוי רקמות עמוק, להשיג בריץ קרלטון ספא, השונית 4, הרצליה פיתוח

הספא של ריץ' קרלטון הרצליה
הספא של ריץ' קרלטון הרצליה | צילום: מתיו שו, mako