כוכבי "הסופרנוס" נפרדים מווינסנט פסטורה: "נתגעגע"
מקורבים לשחקן, שאותר ללא רוח חיים בביתו, חשפו כי הוא מת מסיבות טבעיות. בתוך כך, כוכבי הסדרה שבה גילם את סלבטורה "ביג פוסי" בונפנסיירו ספדו לו: ג'יימי-לין סיגלר כתבה כי "היה כבוד להכיר אותך", מייקל אימפריולי סיפר כי "זה כאילו הכרתי אותו מאז ומתמיד", ולוריין בראקו הוסיפה: "זה שובר את הלב"

יממה לאחר מותו של השחקן וינסנט פסטורה, המוכר בעיקר בזכות גילום דמותו של סלבטורה "ביג פוסי" בונפנסיארו בסדרה "הסופרנוס", מקורבים לשחקן מסרו ל-TMZ כי הוא מת מסיבות טבעיות. לפי הדיווח, פסטורה נמצא ללא רוח חיים בביתו שברובע הברונקס בניו יורק, לאחר שלא נשמע ממנו במשך כמה ימים. חברו הוותיק, סטיבן וילאנו, הוא שאיתר אותו בשבת אחר הצהריים. פסטורה היה בן 80 במותו.
עם היוודע מותו, חבריו לקאסט של הסופרנוס" ספדו לו ברשתות. ג'יימי-לין סיגלר, שגילמה בסדרה את מדו סופרנו, כתבה כי פסטורה היה "שחקן נפלא, אדם טוב ואוהב. היה כבוד להכיר אותך ולעבוד איתך"; סטיבן ואן זאנדט, שגילם את סילביו דנטה, כתב ב-X: "עוד אח שאין לו תחליף הלך. זה אף פעם לא נעשה קל יותר. נסיעה טובה, וינצ'נזו".
מייקל אימפריולי, שגילם את כריסטופר מולטיסנטי, ספד לפסטורה בפוסט שפרסם באינסטגרם, לצד תמונה משותפת שלהם. "חברנו ושותפנו האהוב וינסנט פסטורה הלך לעולמו. זה קשה לנו, זה מרגיש כאילו הכרתי את ויני מאז ומתמיד", כתב. אימפריולי הוסיף כי השניים עבדו יחד רבות, נסעו ברחבי ארצות הברית ואף ביקרו יחד באיטליה ובאוסטרליה, וסיפר על "הרבה זמנים טובים והרבה צחוקים". "ויני היה אח טוב לב שאכפת לו מאוד מהמשפחה ומהחברים שלו. אתגעגע אליו תמיד", כתב.
לוריין בראקו, שגילמה את ד"ר ג'ניפר מלפי, כתבה: "אדם כל כך מצחיק ומקסים... פשוט נשמה יפה. שובר לב לגמרי"; ג'ו פנטוליאנו, שגילם את ראלף ציפארטו, כתב: "אלוהים יברך אותו. הוא הגיע לגיל 80. וין ואני אף פעם לא היינו יחד על הסט, אבל דרך משפחת 'הסופרנוס' שלנו הכרתי אותו לאורך השנים. תמיד חיבבתי אותו. היה לו תיאבון מדהים למקצוע והוא אף פעם לא איבד את הניצוץ הזה. זה תמיד גרם לי לחייך. הלב שלי עם המשפחה שלו, החברים שלו וכל מי שאהב אותו. נוח על משכבך, וין".
פסטורה נולד בברונקס ב-14 ביולי 1946, שירת בצי האמריקאי במהלך מלחמת וייטנאם ולאחר מכן השלים לימודי דרמה באוניברסיטת פייס. בתחילת שנות ה-90 החל את דרכו כשחקן בתפקידים קטנים בסרטים כמו "החבר'ה הטובים" ו"דרכו של קרליטו". ב-1996 הופיע בסרט הטלוויזיה Gotti של HBO, לצד טוני סיריקו, פרנק וינסנט ודומיניק קיאנזה - שחקנים שלימים כיכבו לצדו ב"הסופרנוס".
את התפקיד המזוהה איתו ביותר קיבל פסטורה בדרמת הפשע של דייוויד צ'ייס מ-1999, "הסופרנוס". הוא גילם את סלבטורה "ביג פוסי" בונפנסיירו, חברו הוותיק של טוני סופרנו, בגילומו של ג'יימס גנדולפיני, שהפך למודיע של ה-FBI. מותו של פוסי בעונה השנייה הפך לאחת הסצנות הזכורות ביותר בסדרה זוכת פרסי האמי.
