מאור שוויצר משתף: "הוא פסיכופת אמיתי, מהאנשים הרעים"
הכוכב חוזר בריאיון לימי הצילומים של "הבריחה", הדרמה שמשודרת בקשת 12, אותם החל ממש אחרי לידת בנו הבכור. בשיחה עם mako הוא דיבר על הגעגוע, על הדמות הרעה שאותה הוא מגלם - ואיך היה לשחק עם הגיס, בן סולטן? "ניב הייתה לחלוטין בפומו"


זמן קצר לאחר לידת בנו הבכור נפרד מאור שוויצר לתקופה מהבית, וטס לצילומי סדרת הדרמה "הבריחה" (הערב אחרי החדשות, קשת 12), שם שיחק לצד יהודה לוי, איתי תורג'מן ועידו טאקו. בריאיון ל-mako שיתף השחקן בקושי שחווה בעקבות המרחק מבנו נטע שהיה רק בן שלושה חודשים, סיפר מה משך אותו בדמות הרעה בעלילה, והתייחס לעבודה המשותפת עם גיסו - השחקן בן סולטן.
"היה לנו הכי כיף בעולם, לצלם עם משפחה, עם אשתי או עם גיסי, מה יותר טוב מזה? ניב הייתה בפומו לחלוטין, אבל היה לה תינוק בבית בן שלושה חודשים, אז היה לה במה להתעסק", הוא אמר בחיוך.
בצילומים היית אב טרי, איך זה היה?
"לא פשוט להיות בחו"ל בתקופה הזאת. היו געגועים גדולים, אבל נהניתי מכל רגע, אז ביחס על המאזניים זה היה בסדר בסך הכל".
תספר לנו קצת על הדמות שלך, מה משך אותך בתפקיד?
"הוא פסיכופת אמיתי, מהבאד גייז. יד ימינו של ראש הכת אבל הוא באמת המנוע מאחור. כיף לשחק דמויות כאלה, זה הכי קרוב למשחקי הכס שאפשר לשחק בישראל".
יותר כיף לשחק את הטוב או הרע?
"תמיד את הרע".
הסיפור בסדרה הוא על אבא שעושה הכל כדי להתאחד עם הבן שלו. איפה זה פוגש אותך?
"היום כאבא אני יכול להזדהות עם זה מאוד. לעד אעשה הכל בשביל הילד שלי".