טרגדיה: כוכב "שובר שורות", אר ג'יי מיט, שם קץ לחייו בגיל 34
השחקן אר ג'יי מיט, שגילם את וולטר ווייט ג'וניור ב"שובר שורות", שם קץ לחייו בטקסס בגיל 34, כך דיווח TMZ. לפי האתר, גורם רשמי אישר את מותו ומסר כי מדובר בהתאבדות. המשטרה מסרה כי חקירת נסיבות המוות נמשכת

השחקן אר ג'יי מיט, שגילם את וולטר ווייט ג'וניור בסדרת המופת "שובר שורות", שם קץ לחייו בגיל 34, כך מדווח הערב (שני) האתר TMZ. גורם רשמי במחוז בטקסס אישר לאתר כי מיט מת ביום שני. גורמי אכיפת החוק מסרו כי החקירה עדיין מתנהלת.
מיט התפרסם בתפקיד כוולטר "פלין" וייט ג'וניור, בנו של ווייט (בריאן קרנסטון), והופיע ב-56 פרקים של הסדרה זוכת האמי. כמו הדמות שגילם, גם מיט חי עם שיתוק מוחין, שאובחן אצלו בילדותו. בעקבות הצלחת הסדרה פעל לקידום שילובם של אנשים עם מוגבלויות בתעשיית הבידור ולייצוגם על המסך.לצד תפקידו ב"שובר שורות", מיט השתתף גם בסרטים The Oak Room ו-The Recall ובסדרה The Guardians of Justice (Will Save You!).

מוקדם יותר החודש נפגש מיט עם לואיס מונקדה, ששיחק לצדו ב"שובר שורות", והשניים נראו מחויכים בפוסטים שפורסמו ברשתות החברתיות. מיט היה מאורס לקנדי סוארז, שלה הציע נישואים בשנה שעברה אחרי שנים של זוגיות.
ער"ן - בטלפון 1201סה"ר - https://sahar.org.ilלפניות בוואטסאפ: 052-8451201
