חן חפצי: "אני אף פעם לא לבד"
חן חפצי אולי לא הגיעה לברצלונה עם יונתן הרווק ב"כמה רחוק", אבל היא הגיעה למשהו חשוב כמעט באותה מידה: מעמד של כוכבת מושלמת. לגלית ואילנית (היום ב-16:00, בקשת 12) היא מספרת על ההשלכות של ההופעה בטלוויזיה: "הגורילות יצאו מהגן חיות"
איך אפשר לסרב לחן חפצי והלימון שלה? תעלומה. אבל בפרק הבכורה של "כמה רחוק", הצ'ארם וההדר (הבנתם? פרי הדר?) שלה לא עזרו לה, ויונתן לא לקח אותה איתו לברצלונה. אבל לא נורא, כי החיים שלה תותים. זהו, נשבעים שזאת אנלוגיית הפירות האחרונה שנכתוב פה. בראיון ל"גלית ואילנית", שישודר הערב (25.5) בקשת 12, חפצי מספרת על החיים כאם יחידנית ועל החיפוש התמידי שלה אחרי אהבה.
"הלימון הזה ממש מביא לי הצלחה", סיפרה חפצי לגלית גוטמן ואילנית לוי, ששאלו אותה על האביזר הייחודי שליווה אותה לדייט עם יונתן, "זה חלק משגרת הבוקר שלי. מי שצריך להיות לצידי צריך לדעת: חצי לימון אלי, וחצי לימון אליו", והוסיפה שהיא גם מורחת אותו על עורה ומרימה איתו לחיים. ואילו חיים מופלאים אלה, אה?
הראיון המלא ישודר ב"גלית ואילנית", בשעה 16:00 בקשת 12